woensdag 4 juni 2008

Poppetjes tekenen in Haarlem... en in Breda!


(foto Marco Meinders)

Ja,beste Bob Evers-liefhebber, je leest het goed. Volgende week staan er maar liefst twee signeersessies op het programma. Onze laatste twee voor de zomervakantie. Daarna houden we er echt een flink aantal weken mee op. Dus mocht je nog een tekening en handtekening van Hans en mij willen hebben in een album of op een prent, of een blik werpen op de giclĂ©e’s of een originele Bob Evers pagina, kom langs!

Zondag 8 juni: Haarlemse Stripdagen 2008

Dit weekend is het weer zover. Het grote tweejaarlijkse stripevenement van Haarlem. En natuurlijk mag Bob Evers daar niet ontbreken.
A.s zondag 8 juni zijn Hans en ik aanwezig op de Haarlemse Stripdagen. Je vindt ons bijna de hele dag (met uitzondering van de koffie- en lunchpauzes) in de stand van Uitgeverij Boumaar. En de stand van uitgeverij Boumaar vind je dan weer in de Philharmonie, bij het binnenkomen links tegenover de ingang. Je kunt ons dus eigenlijk bijna niet missen, daar in Haarlem.
Uitgeverij Boumaar is een van de uitgeverijen die beneden in de Philharmonie te vinden is, maar er is ook nog een eerste verdieping. Daar vind je o.a. de stand van Donald Duck, waar o.a Piet Voordes ’s ochtends en ’s middags een aantal uur zal signeren en die van uitgeverij Z-Press met o.a. het Ernst en Bobbie Magazine. Wie bij deze stands iets koopt of laat signeren en/of tekenen is natuurlijk ook van harte welkom bij onze Bob Evers signeersessie en dan zet ik er met alle liefde en plezier nog een tekst en een handtekening bij.

Haarlemse Stripdagen

Zaterdag 7 juni en zondag 8 juni 2008

Beide dagen de gehele dag in en om het centrum van Haarlem

Bob Evers signeersessie: zondag 8 juni 2008 vanaf 11.00 uur

De Philharmonie

Lange Begijnestraat 11

2011 HH Haarlem

Info: http://www.stripdagenhaarlem.nl/


(foto Marco Meinders)

Woensdag 11 juni: Opening Graphic Design Museum Breda

Op woensdag 11 juni 2008 opent niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Beatrix het nieuwe Graphic Design Museum in de Boschstraat te Breda. En dat betekent niet alleen feest in en rond het museum, maar in de hele Bredase Boschstraat. In iedere winkel of uitgaansgelegenheid is wel iets te doen.
Ter gelegenheid van de opening van het museum organiseert Strip- en Spellenwinkel ‘De Dobbelsteen’, Boschstraat 110, een signeersessie met verschillende stripmakers. En natuurlijk is Bob Evers daar ook aanwezig.
Vanaf 14.00 uur zijn Hans en ik te gast bij ‘De Dobbelsteen’. En iedereen, al dan niet van Koninklijke bloede, is natuurlijk van harte welkom.
Voor deze laatste signeersessie voor de zomervakantie nemen we alle Bob Evers albums, boekenleggers, prenten en alles wat we nog meer aan leuke Bob Evers-dingetjes over hebben mee naar Breda. Vanzelfsprekend is ook ons andere stripwerk te koop bij ‘De Dobbelsteen’. En het zou best wel eens kunnen dat Hans woensdag net de laatste originele pagina van ‘De strijd om het goudschip’ geinkt heeft. Je weet maar nooit.
Mis het dus niet. Als je nog geen vrij van je werk genomen hebt, doe het dan nu. Volgende week woensdag: feest in Breda en Bob Evers is er bij.

Bob Evers bij ‘De Dobbelsteen’

Woensdag 11 juni 2008

Van 14.00 uur tot 16.00 uur

Strip- en Spellenwinkel ‘De Dobbelsteen’

Boschstraat 110

4811 GK Breda

Tel: 076-5284700

Info: http://home.wanadoo.nl/labyrinth-breda/

Geen opmerkingen: