woensdag 18 juni 2008

Goede voornemens voor 2009

Hoi allemaal! Het lijkt wat vroeg, maar we hebben ze echt al, die goede voornemens. En we hebben ze zelfs al wat langer dan vandaag. Onderstaand persberichtje, van onze eigen PR-dame Caroline, circuleert al minstens een week op internet. Hoogste tijd dus, om het ook hier op onze eigen blog neer te zetten:

Bob Evers in de Eppo!

In het najaar verschijnt het album De Strijd om het Goudschip uit de Bob Evers stripreeks. Met dit vierde deel is de Zuidzee trilogie afgerond. Maar Bob Evers gaat verder. En hoe! In de loop van 2009 wordt het volgende Bob Eversverhaal 'Een overval in de lucht' voorgepubliceerd in de het legendarische stripblad Eppo, dat het komend jaar een spectaculaire comeback beleeft met oude en nieuwe strips.

Vanaf januari 2009 verschijnen er maar liefst 25 nieuwe nummers van de Eppo, het stripblad van de jaren zeventig en tachtig. In de Eppo komen splinternieuwe avonturen van oude vrienden zoals Storm, Franka, De Partners en Agent 327. Verhalen die speciaal voor Eppo worden gemaakt. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij!
Tal van andere tekenaars hebben al toegezegd voor Eppo aan de slag te gaan om er een fris en modern superblad van te maken. Daaronder ook Hans van Oudenaarden en Frank Jonker. Daarmee heeft de Bob Evers strip weer een onderkomen voor voorpublicatie gekregen en kunnen de auteurs door met het maken van deze prachtige avonturenstrip.

Abonnement

Het Eppoteam staat klaar om voor jou een jaar lang Eppo te maken. 25 legendarische nummers die straks in een fraaie cassette bij jou in de boekenkast kunnen komen staan. En bij voldoende abonnee's kunnen daar nog heel veel jaargangen bijkomen. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is je te abonneren op Eppo.Het abonnement sluit je af voor een jaar. Dit begint in januari 2009 en stopt automatisch in december 2009. Een jaar lang Eppo kost 99 euro en abonnees van het eerste uur worden uiteraard flink in de watten gelegd. Je krijgt een fraaie eppopas, schitterende premiums, abonnee kortingen en je kunt de ‘alleen voor abonnees’ uitgaven kopen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk... Je ondersteunt de terugkeer van het beste stripblad ooit en het voortbestaan van de avonturenstrip in Nederland, waaronder Bob Evers!

Hoe je een abonnee wordt lees je op:
http://www.eppostripblad.nl/

Maar er is meer! Inmiddels hebben we de kans gehad om wat langer te kletsen met Rob van Bavel, de initiatiefnemer van de nieuwe Eppo. En met z’n allen hebben we al ook wat plannen gemaakt. Onze goede voornemens voor het volgend jaar, dus.
Voorlopig zien die er zo uit: Bob Evers zal vanaf het eerste nummer van Eppo aanwezig zijn. De bedoeling is dat het nieuwe Bob Evers-verhaal “Een overval in de lucht” met twee pagina’s per nummer wordt gepubliceerd. Zodat we dus in elk geval in 23 nummers van de Eppo te vinden zijn. Voor de laatste twee nummers van het jaar proberen we nog iets leuks te verzinnen. Bovendien zal Hans twee tot vier covers voor de Eppo tekenen, die uiteraard alles te maken hebben met de avonturen van vooral Jan en Arie in “Een overval in de lucht”.
En last but not least, we gaan alles op alles zetten om deze voornemens waar te maken. Volgend jaar in Eppo!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk, leuk, leuk! Enneh... Ik ben ook lid van Eppo weer geworden :)

Anoniem zei

bericht 1 is van mij. Sorry, naam vergeten :( -J-.

Frank Jonker zei

Ha -J-,

Bedankt! Enne... geeft niets van die naam. Het bericht was immers positief. We zijn erg blij mee, zowel met de Eppo als met de Eppo-abonnee's.
Daardoor kunnen we hopelijk weer ieder jaar een nieuwe verstripping van de avonturen van Bob, Jan en Arie maken.

Hartelijke groeten,

Frank