vrijdag 13 juni 2008

Op een oor na . . .

Hee, Frank! Zo heb ik het niet gezegd, man! Afgelopen zondag in Haarlem!
Ik weet echt, absoluut zeker dat ik een slagje om deze ouwe tekenaars-arm heb gehouden toen ik het had over het "de komende vrijdag" en "de allerlaatste hand aan de allerlaatste pagina van het laatste deel van onze geliefde Bob Evers strip-trilogie."

Volgens mij begon die zin telkens met: "Als het dan allemaal meezit en er komt geen reclameklus tussendoor . . . " enzo! Echt waar, hoor, Frank!

Okee, er kwam dus wel dat reclameklusje tussendoor. En weer te mooi om te laten schieten. Alles dus uit de poten laten vallen en aan de slag voor de klant. Zucht. . .

Hij is nog steeds niet af dus, die laatste pagina. Hij ligt hier bovenop de kast op z'n stapeltje me te kwellen, bijna klaar. Het allerlaatste loodje. Op een oor na gevild.

Gelukkig dat het voor de BE-inktvrijdag-post nu even niet uitmaakt. Ik kan hier gelukkig onze pagina 22 nog even plaatsen.

De muiters op onderzoek op de Frisco. Ik heb de onder het meel gevonden hangslot maar vervangen door een gouden elementje uit de omvangrijke schat. Misschien nog wel duidelijker. Ik had trouwens ook nooit hangsloten aan die kisten getekend!

Klik op de plaatjes om ze wat groter te zien.

1 opmerking:

Anne:) zei

Heey Hans en Frank,
Zozo toch bijna aan de laaste pagina. Netjes hoor. Ik hou me blog trouwens nu ook meer bij;)
Nog heel veel succes met de laatste eindjes en ben benieuwd naar het eindresultaat

Liefs xxx Anne