woensdag 27 augustus 2008

Poppetjes tekenen in Valkenswaard

Hoi allemaal! Ons werk zit er op. We hebben alle fraai opgemaakte pdf-files van onze lay-outman Mario nagekeken. Elk woord in elke tekstballoon, alle coverteksten, paginanummers, internet- en andere adressen. Alles gecontroleerd en goedgekeurd. Het album ‘De strijd om het goudschip’ is klaar voor drukker! Vanaf nu kunnen we ons volledig concentreren op ‘Een overval in de lucht’ dat volgend jaar in Eppo verschijnt.
Maar voor de Bob Evers stripreeks wordt uitgebreid met een gloednieuwe titel gaan we nog één keer signeren. Nog één keer met maar drie albumtitels op onze tafel. Nog één keer een kans voor iedereen die nog geen tekening en/of handtekening in album 1, 2 of 3 heeft.
A.s. zondag 31 augustus signeren Hans en ik vanaf 12.30 uur in de stand van uitgeverij Boumaar. En natuurlijk nemen we ook de Bob Evers prenten weer mee, de boekenleggers, de giclée’s. wie weet een paar originele pagina’s en met een beetje mazzel zie je zondag de reclameposter voor het nieuwe album al in de stand van onze uitgever hangen.
We hopen jullie zondag allemaal weer te mogen begroeten. Tot ziens in Valkenswaard!

Brabant Stripspektakel 2008

Zaterdag 30 en zondag 31 augustus

Sportcentrum ‘Valkencourt’

Pastoor Heerkensdreef 15

5552 BG Valkenswaard

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Bob Evers signeersessie: zondag 31 augustus vanaf 12.30 uur

Info: http://www.stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: