woensdag 24 september 2008

Poppetjes tekenen in Houten: De voorpresentatie van Bob Evers deel 4, De Strijd om het GoudschipAanstaande zaterdag en zondag is het zover, beste Bob Evers vrienden en vriendinnen. Nog drie nachtjes slapen en dan…op De Stripdagen is het er:

Het nieuwe Bob Evers album: Bob Evers 4: De Strijd om het Goudschip

De softcover en hardcover-editie van ons nieuwe album zijn aanstaande zaterdag en zondag te koop in de stand van uitgeverij Boumaar. En als onze distributeur Van Ditmar er in slaagt om het album voor het weekend nog in het weekend bij de Ako’s, Bruna’s, stripspeciaalzaak, de betere boekhandel en sommige supermarkten te bezorgen, dan is het album vast ook bij heel veel andere stands op de Stripdagen te vinden. Bovendien is Ron, onze uitgever, van plan ook de heruitgave van de hardcover van Bob Evers 1: Kabaal om varkensleren koffer op de Stripdagen te lanceren.
En last but not least, natuurlijk is bij uitgeverij Stripstift (stand 4) ook de nieuwe Stripnieuws (www.stripnieuws.nl) te koop met daarin het interview van Saskia Janssen met de stripmakers van Bob Evers en zal in stand 78 Brabant Strip (http://www.brabantstrip.be/) het nieuwe Brabant Strip Magazine (nr 160) te vinden zijn met daarin het interview van Joop Schreurs met ons rond het nieuwe Bob Evers-album ‘De strijd om het goudschip’ en alles wat daarna nog komt. Het nieuwe Brabant Strip Magazine is echt vers van de pers en schijnt pas volgende week bij alle BrabantStrip-leden in de bus te vallen, dus zelfs voor ons is dit interview een primeur.
Want natuurlijk zijn Hans en ik op de Stripdagen in Houten aanwezig om al dat moois en in het bijzonder natuurlijk alle nieuwe albums te signeren. Het wordt een erg druk programma...


Zaterdag zijn we vanaf pakweg 11.00 uur aanwezig in de stand van uitgeverij Boumaar (stand nummer 30). Tussen 14.00 en 15.00 zijn we te gast in de stand van Eppo Stripblad, waar we vanzelfsprekend ook onze nieuwe albums zullen signeren. En daarna gaan we weer terug naar Boumaar.
Zondag wordt het nog ingewikkelder. Ook dan zijn we vanaf ongeveer 11.00 uur aanwezig in de stand van uitgever Boumaar, maar om 14.30 is er dan in het Schaptheater de Bob Evers-Meet en Greet met Hans en mij gepresenteerd door Jos van Waterschoot.
Na de Meet en Greet signeren we dan onze nieuwe albums en alle andere bij Eppo Stripblad in stand 14 (www.eppo.nu).
En tussen al deze items door schijnt Hans ook nog een half uur koffiepauze te houden met Anne en Chris.
Kortom, er is genoeg te doen rond het nieuwe Bob Evers album op de Stripdagen te Houten.. We hopen jullie dit weekend dan ook allemaal te mogen ontmoeten. Tot ziens in Houten!

De Stripdagen 2008

Zaterdag 27 en zondag 28 september

Euretco Expo Center

Meidoornkade 24

3992 AE Houten

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info: http://www.stripdagen.nl/


Bob Evers “De strijd om het goudschip” op De Stripdagen 2008

Zaterdag 27 september
Vanaf 11.00 uur: signeersessie bij uitgeverij Boumaar (stand 30)
Van 14.00 uur tot 15.00: signeersessie bij Eppo Stripblad (stand 14)
Vanaf 15.00 uur: signeersessie bij uitgeverij Boumaar (stand 30)

Zondag 28 september
Vanaf 11.00 uur: signeersessie bij uitgeverij Boumaar (stand 30)

14.30 uur tot 15.30 uur: Meet & Greet met de makers van Bob Evers (in Het Schaptheater)

Vanaf 15.30 uur: signeersessie bij Eppo Stripblad (stand 14)

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik zal er ( ook ) zijn :) Groetjes, -J-.