vrijdag 12 juni 2015

De strips van deze week

De twijfel slaat toe bij Rhonda in de achtste aflevering van 'Rebecca' in de nieuwe Eppo (nr 12-2015). Cagman heeft Rhonda op allerlei manieren proberen te overtuigen dat ze Dana Dane is, maar waarom herkent Rhonda dan niets van alles wat alles wat ze in de villa ziet? Waarom komt dat deel van haar geheugen maar niet terug? En dan is er nog de waarschuwing van een geheimzinnige onbekende, waardoor Rhonda's twijfel omslaat in wantrouwen en ze ineens koste wat kost het dagboek van Dana Dane wil lezen. Kortom, Rhonda komt in actie en Cagman zou daar wel eens de dupe van kunnen worden. Wat er in dat dagboek te lezen valt en welke geheimen de villa nog meer verbergt, lezen we heel misschien in de volgende Eppo. En zou dat dagboek ook iets met de naam 'Rebecca' te maken kunnen hebben?

En dan is er nog deze plaat, die sinds eind vorige week te vinden is op de Facebook-pagina van Café de Sleutel (https://nl-nl.facebook.com/cafedesleutel).

(Illustratie: IJsbrand Oost, bron: https://nl-nl.facebook.com/cafedesleutel)

 Het is voorbode van de tweede culinaire strip  die IJsbrand en ik in samenwerking met 's Amuse Cateraar maken voor het Groningse Stad Magazine. Binnenkort meer over deze tweede strip op deze blog en de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/), zodra het nieuwe nummer van Stad Magazine in de winkels ligt. Voorlopig deze plaat als voorproefje op de strip, die zich net als de eerste strip zal afspelen in Café de Sleutel (http://cafedesleutel.nl/)

Prettig weekend allemaal!

2 opmerkingen:

Hans van Oudenaarden zei

"waardoor Rhonda's twijfel omslaat in wantrouwen . . ."
Erg mooi gezegd, Frank !

Frank Jonker zei

Ha Hans,

Damk je wel voor het compliment.

Hartelijke groeten,

Frank