dinsdag 24 oktober 2017

Stripfestival Terneuzen 2017

Aanstaande zaterdag 28 oktober wordt in het Zeldenrust-Steelantcollege te Terneuzen voor de tweede keer het Stripfestival Terneuzen gehouden. Ook Danker Jan en ik zijn aanwezig. We zijn te vinden in stand 39. Met uiteraard het gloednieuwe album van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex. Zowel de softcover als de Dossier Editie zijn bij ons verkrijgbaar, net als het eerste album uit de serie 'De koffers van Raz Fadraz' , Publiek geheim en het andere werk van Danker Jan, zoals  'Op zoek naar Zeeland' en 'Verder op zoek naar Zeeland'.

En, speciaal voor het Stripfestival Terneuzen is er aanvullende druk van het in Breda uitverkocht geraakte Hel Schetsboek. Iets gewijzigde omslag, oplage 50 exemplaren. Meer hierover lees je ook op de Facebookpagina van Danker Jan.

 Ook de albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft zijn tijdens het Stripfestival Terneuzen verkrijgbaar, net als  'Nieuwe vrienden' , de Max Miller-albums 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' en diverse Donald Duck albums, zoals 'De Spannendste avonturen van Donald Duck  En natuurlijk proberen we al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten in Terneuzen.
(Illustraties en foto: Danker Jan Oreel)

Stripfestival Terneuzen 2017

Zaterdag 28 november

Van 10.00 tot 17.00 uur

Zeldenrust-Steelantcollege

Zeldenrustlaan 2

4535 GZ Terneuzen

Info: https://stripfestivalterneuzen.wordpress.com/

Geen opmerkingen: