dinsdag 3 oktober 2017

Signeren in Goes... en op Slot Loevestein

Maar liefst twee signeersessies dit weekend met Hel als grote vedette.

1. Het Paard van Troje in Goes

Zaterdag 7 oktober signeren Danker Jan van 14.00 tot 16.00 uur bij Boekhandel en uitgeverij Het Paard van Troje in Goes.  Zowel het softcover-album als de Dossier Editie van het gloednieuwe Hel-album 'De Sibylle-codex' zijn bij Het Paard van Troje verkrijgbaar. En wellicht ook de laatste exemplaren van de speciale Beurs Editie van 'De Sibylle-codex'. Natuurlijk zijn ook het Hel Schetsboek, het eerste deel van De avonturen van Hel 'De koffers van Raz Fadraz' en Publiek geheim bij Het Paard van Troje verkrijgbaar, net als het andere werk van Danker Jan.
Vooral 'Op zoek naar Zeeland' en 'Verder op zoek naar Zeeland' zijn in Goes natuurlijk meer dan op hun plaats. Ook 'Nieuwe vrienden' en 'Max Miller' zijn verkrijgbaar bij Het Paard van Troje en wellicht ook de nieuwste Donald Duckalbums en de albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft. En uiteraard proberen we al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil.
(Illustraties en foto: Danker Jan Oreel)

De avonturen van Hel bij Het Paard van Troje

Zaterdag 7 oktober

Van 14.00 uur tot 16.00 uur

Het Paard van Troje

Lange Vorststraat 2

4461 JP Goes

Info: http://www.paardvantroje.nl/


2. Slot Boekenstein

Zondag 8 oktober vindt op Slot Loevestein het jaarlijkse festival Slot Boekenstein plaats. Slot Loevestein staat dan volledig in het teken van kinderboeken, lezen en schrijven. Compleet met workshops, spannende verhalen en andere activiteiten, die betrekking hebben op het thema van Kinderboekenweek van dit jaar: griezelen. En bij die spannende verhalen passen natuurlijk ook  de avonturen van Hel. Danker Jan en ik zijn zondag ook aanwezig op Slot Boekenstein met de beide edities van het tweede album van Hel 'De Sibylle-codex', het Hel schetsboek, Publiek geheim en het eerste album van Hel 'De koffers van Raz Fadraz.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Ook al ons onze andere werk is tijdens Slot Boekenstein, zoals bijvoorbeeld Brabant daar brandt nog licht, de beide Zeelandstrips en de boeken die Danker Jan samen maakte met Sunny Jansen, tevens conservator van Slot Loevestein en met een rol in De Sibylle-codex. Ook de  Bob Evers-albums zijn in harde en/of zachte kaft verkrijgbaar op Slot Boekenstein net als Nieuwe vrienden, de Max Miller albums 'De orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' en alle mogelijke Donald Duck-albums die we kunnen vinden. Keus genoeg dus dit weekend, zowel in strips en boeken als locatie. We hopen jullie allemaal dit weekend te mogen begroeten.
(Illustratie: Daan Jippes, © Disney)
De avonturen van  Hel op Slot Boekenstein.

Zondag 8 oktober

Van 11.00 uur tot 17.00 uur

Slot Loevestein

Loevestein 1

5307 TG Poederoijen

Info: https://www.slotloevestein.nl/

2 opmerkingen:

Kees van den Bos zei

Zo van 11.00 tot 17.00 u. op slot Loevestein: dat lijkt wel een werkdag. Zie jullie wel in Breda.

Frank Jonker zei

Ha Kees,

Tja, strips maken blijft hard werken, zelfs als het album al uit is. :-)
We hadden overigens nu wel weer een heel ander publiek dan twee weken eerder bij de presentatie. Voor de bekendheid van de strip is dat natuurlijk alleen maar goed. Hopelijk kunnen we daar in Breda nog wat fans aan toevoegen.
Leuk dat je erbij bent in Breda. Tot dan!

Hartelijke groeten,

Frank