woensdag 26 september 2018

Stripfestival Breda 2018: de presentatie van de Breda-editie van Rhonda 3: Route 66

Aanstaand weekend is het weer zover. Dan vindt in het Chassé Theater in Breda het jaarlijkse Stripfestival Breda plaats. Ter gelegenheid van het Stripfestival Breda verschijnt er een speciale Breda-editie van Rhonda 3: Route 66. Een gebonden hardcover met stofomslag en genummerde en gesigneerde ex-libris. Deze is verkrijgbaar bij de stand van Eppo Stripblad/ Uitgeverij L (stand 7), waar Hans beide dagen een aantal uren zal signeren. De oplage is slechts 100 exemplaren, dus mis hem niet.

Uiteraard zijn daar ook de nieuw verschenen softcover en hardcoveredities van Rhonda 3: Route 66 verkrijgbaar, net als de eerder delen van de Rhonda-trilogie 'Help me, Rhonda' en 'Rebecca' in diverse edities, zolang de voorraad strekt.
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

De Franstalige edities van Rhonda vind je bij BD Must, te vinden in de stand van Le Fureteur (stand 31) en daar is ook de Franstalige luxe zwartwit editie van Helena 2: Le codex de la Sibylle voor het eerst in Nederland te verkrijgen, net als de kleureneditie van de Franstalige Rhonda 3; Route 66.

Zelf signeer ik beide dagen in de stand van De Stripspecialist (stand 55), waar op zaterdag ook IJsbrand en Danker Jan aanwezig zullen zijn, IJsbrand brengt dan speciaal voor het Stripfestival  Breda een gloednieuwe Max Miller poster mee, waarvan je hierboven de oerversie in schets ziet. Meer nieuws daarover volgt een van de komende dagen op dit blog en de Max Miller Strips blog.

Verder hebben we natuurlijk alle Max Miller-albums bij ons en de allerlaatste exemplaren van Achter den schermen van... Max Miller - Schaduwspel.
(Illustraties: IJsbrand Oost)

 Het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max 'Spelbederf'.  IJsbrand neemt bovendien een selectie aan originele schetsen, tekeningen en strippagina's mee.

Naast de Franstalige edities in de stand van BD Must zijn natuurlijk ook de Nederlandstalige edities van De avonturen van Hel bij ons verkrijgbaar in zowel de softcover als de Dossier Editie. Al geldt voor die laatste wel: zolang de voorraad strekt.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Daarnaast neemt Danker Jan nog veel van zijn eigen werk mee naar Breda. Zoals de blauwe editie van Publiek geheim in Breda verkrijgbaar, net als Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland, Brabant, daar brandt nog licht en natuurlijk het Hel Schetsboek. Ook daarvoor geldt: zolang de voorraad strekt. Verder kun je natuurlijk bij Danker Jan terecht om Tel Israel te laten signeren en voor de aandelen voor de aankomende Gelre-strip.
(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)

Verder hebben we natuurlijk alle Bob Evers albums bij ons in zachte en/of harde kaft, diverse Donald Duck albums zoals De Spannendste avonturen van Donald Duck 16 en 17 en het pas verschenen album Vrolijke stripverhalen van Donald Duck 25 en natuurlijk Nieuwe vrienden..
(Illustratie: Eric Heuvel)
 
Ook Eric is, net als Hans te vinden bij de stand van Eppo Stripblad, waar ook het nieuwste January Jones-album 'Flying down to Rio II' verkrijgbaar zal zijn. Net als de andere January Jones-albums, Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en de andere educatieve albums van Eric.
En natuurlijk proberen we al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dat ook allemaal weer te mogen begroeten dit weekend. Tot ziens in Breda!


Stripfestival Breda

Zaterdag 29 en zondag 30 september 2018

Chassé Theater

Cladius Prinsenlaan 8

4811 DK Breda

Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Rhonda-signeersessies: beide dagen een aantal uren tussen 10 en 17 uur (stand 7)

Hel en Max Miller signeersessies met Danker Jan en IJsbrand:
                               zaterdag 29 september van 10 tot 17 uur (stand 55)

Info: http://www.stripfestivalbreda.nl/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Die potloodtekening van IJsbrand komt mij bekend voor..... ;)
-J-.

Frank Jonker zei

Ha -J-,

Dat zou best eens kunnen. Ik kreeg hem van iemand toegestuurd in een mailtje. :-)
Tot ziens in Breda.

Hartelijke groeten,

Frank