donderdag 27 september 2018

Stripfestival Breda 2018: De Max Miller poster

In blogpost van gisteren over het Stripfestival Breda (zie de post hieronder) kondigde ik de speciale Max Miller poster die op zaterdag tijdens het Stripfestival bij IJsbrand verkrijgbaar is al aan. Inmiddels heeft IJsbrand alle info over deze poster op de Max Miller Strips blog geplaatst. En uiteraard mag die info hier op de Bob Evers Strip blog ook niet ontbreken:

Frank noemde het al in de vorige blogpost (scroll dus zo meteen nog even verder omlaag en lees ook alle overige informatie over het Stripfestival Breda...): komend weekend op het stripfestival in Breda verschijnt een speciaal voor deze gelegenheid ingekleurde Max Miller poster op A3 formaat!

Op deze poster zeilen Max en Eva voor de kust van Zuid-Afrika met op de achtergrond de berging van het in tweeën gebroken containerschip 'Algulhas'. 
Natuurlijk zijn Max en Eva fictief in dit decor, maar de 'Algulhas' is daadwerkelijk in 2006 op de havenpier van East London in Zuid-Afrika aan de grond gelopen en bij een poging om het schip vlot te trekken doormidden gebroken. Het beeld van de Algulhas hierboven is te plaatsen in 2007 als het bedrijf Mammoet Salvage begonnen is met de ontmanteling en de uiteindelijke de berging van dit scheepswrak.
Deze A3 full color poster is dus voor het eerst op zaterdag 29 september 2018 te koop op het Stripfestival Breda in het Chassé Theater. De poster is gedrukt op luxe 350 grams MC papier, verschijnt in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren en zal daar Euro 15,- kosten. 
Op het Stripfestival signeer ik samen met Frank Jonker en Danker Jan Oreel de hele dag in de stand van de Stripspecialist (stand nr. 55).

Een speciaal bericht voor degenen die voor posters en prenten een vast nummer hebben: Je krijgt nog apart een mailtje van me, maar in Breda liggen deze exemplaren sowieso de hele gereserveerd voor je klaar. Mocht je dan niet aanwezig (kunnen) zijn in Breda dan maken we natuurlijk andere afspraken over de betaling en levering.
Mocht je besluiten om deze poster te kopen, neem je dan zelf iets mee om de poster te vervoeren?

Geen opmerkingen: