zondag 9 september 2018

Het laatste nieuws over Rhonda

Ook Hans plaatste de afgelopen week weer een aantal posts op de Help me, Rhonda-blog. En die mogen hier op de Bob Evers Strip-blog natuurlijk ook niet ontbreken. Allereerst was er de post over het verschijnen van de Dossier Editie van Rhonda 3: Route 66.

En dan nog even de albums . . .
Blog vrijwel beëindigd, maar nog even deze posting. Immers zijn er nog enkele, niet onbelangrijke, zaken die op deze weblog gedaan moeten worden om het Rhonda-fenomeen een beetje mooi af te hechten.  De komende weken verschijnen namelijk de gloednieuwe, Nederlandstalige Rhonda-ALBUMS!!! Om te beginnen de dossier-editie . . .
Afgelopen vrijdag alle driehonderd en vijftien dossier-edities van deze  editie Rhonda route 66 mogen voorzien van nummer en handtekening. (AAAARGH!! ) Hier wat plaatjes zodat je alvast een indruk kan krijgen van deze limited edition uitgave!
Deze derde Rhonda-dossier editie bevat, net als de reguliere editie natuurlijk het verhaal Route 66, maar heeft  een afwijkende cover en een heel katern erbij met allerlei speciaal materiaal. Uitgeverij L heeft er weer een prachtig verzorgd boek van gemaakt, met lekkere linnen rug, fijne klassieke schutvellen en titelpagina.
Je treft er veel (in dit land) tot nu ongepubliceerde Rhonda-platen en zelfs een interview waarin Hans van Oudenaarden de stoute schoenen aantrekt en eens wat moeilijke vragen gaat stellen aan VanO.
De Rhonda "meisje van papier" spin-offs, eerder voorgepubliceerd in de Strip Glossy staan er ook in, in dat dossier katern. In klein formaat.
Ik geloof dat het boek, vanaf deze week, hier en daar al te koop is. Ik zal in ieder geval op het aanstaande festival van Veldhoven (de zondag) en Breda (beide dagen) in de Eppostand zitten om  een dedi voor je te zetten in alle Rhonda-albums die je daar aanschaft.
En voor de completisten, de voorzichtigen, de twijfelaars.  Voor wie Rhonda  altijd best interessant vond, maar aarzelde om te beginnen aan de serie.
DIT NUUUUUUUUUUUUU is misschien een interessant moment om de serie Rhonda aan te schaffen.  Het verhaal is NU compleet, alle voorafgaande speciale edities zijn NU nog (net) te verkrijgen tegen normale prijzen direkt van de uitgever. Ik ga NU de komende weken naar de festivals om te signeren. Ik bedoel maar . . . Stel je eens voor . . . De serie Rhonda integraal, en gesigneerd en in eerste druk in je kast. 
Zo lang de voorraad strekt.
 
En afgelopen plaatste ook Hans een post over de Rhonda-advertentie in de Boekenkrant:
 
 
Rhonda advertentie !
In de nieuwe Boekenkrant van deze maand.  . . .
Vanaf nu de hele maand gratis af te halen bij alle kwaliteitsboekhandels in het land. . .
Paaaaaaaaaaaaaaaaaginagrote advertentie van uitgeverij L vanwege de nieuw te verschijnen Rhonda.
Plaat afgedrukt op krantenpapier en op lekker groot formaat.  Mooier kan toch niet!
 
En tenslotte nog een post over de crowdfundingsactie op de site van Sandawe, de aankomende Franse editie van Rhonda 3: Route 66 en het komende Stripfeest in Brussel.
 
 
 Franse crowdfunders van Sandawe helpen Rhonda 3 wederom over de streep!
Even nog een berichtje voor de allerfanatiekste Rhonda fans onder ons en voor de francofone Rhondalezers. . .
Op de Franse crowdfundingsite Sandawe kun je je nog een paar dagen inschrijven voor de voorintekening voor de kleurenversie van het nieuwe Franstalige Rhonda-album. Het streefbedrag is inmiddels al gehaald, maar je kunt nog meedoen.
Voor wie het album (of óók nog de voorafgaande albums,  of erbij nog de speciale zww luxe albums ) ook nog (of zelfs liever) in het Frans heeft. Of voor wie interesse heeft in de Rhonda-"goodies", die je per pakket kunt bemachtigen. Denk aan dedi's op losse vellen tekenpapier, een artbookje, een speciaal ministripbookje met de Rhonda spin-off's, dat soort dingen. Check het even op de site van Sandawe.
Over een dikke week kun je me trouwens vinden in het centrum van Brussel, ergens in een van de tenten van het grote stripfestijn in het Warandepark. Kom even gedag zeggen als je in de buurt bent!
 
Tijdens dat Brusselse stripfestijn zal overigens ook de luxe zwartwit editie van Helena 2: Le codex de la sybille, de Franstalige editie van De Sibylle-codex, voor het eerst verkrijgbaar zijn. Daarover later deze week meer.

Geen opmerkingen: