woensdag 22 september 2010

BE-day, minus 3 !!!

Nog drie dagen te gaan tot aan de presentatie van ons nieuwste Bob Evers album “Een Overval in de lucht’! En intussen blijft het nieuws binnenstromen. Tot nu toe was er wat onzekerheid of de uitgave van De Zuidzee Trilogie van een stofomslag of van een wikkel zou worden voorzien. Probleem daarbij was het formaat. Maar gisteren Willem van de Boekenhalte aan de telefoon met goed nieuws: het wordt de stofomslag!
En verder zal De Boekenhalte op 30 oktober een zeer speciaal volgnummersysteem hanteren, helemaal in de stijl van ons nieuwste album. Hoe en wat? Daarover later meer.

Verder is Caroline op dit moment druk bezig met het maken van de flyers. Zodat het hopelijk nog voor de Stripdagen om nog meer mensen te laten weten dat er een nieuw Bob Evers album in aantocht is.

En over Caroline gesproken, had Hans nu al vertelt dat er in de nieuwe Boekenkrant (nr 7, september 2010) een strip van zijn hand staat met Caroline en Kasteel Groeneveld in de hoofdrol? Pagina 9 t/m 12 van de Boekenkrant is een speciale bijlage rond het Groeneveldfestival van afgelopen zondag. Een evenement dat overigens weer heel gezellig was. Rondgekeken op de markt met natuurproducten, naar muziek van de optredende artiesten geluisterd in het park en veel koffie gedronken met Hans en Joop op het terras van het restaurant.
De avonturen van de drijvende kracht achter het jaarlijkse Groeneveldfestival vind je op bladzijde 12 van de Boekenkrant. Vreemd genoeg zonder naamsvermelding van Hans (al herken ik deze tekenstijl uit duizenden), maar wel met een verwijzing naar deze blog.

En dan viel tenslotte een dag of wat geleden ook het programmaboek van de Stripdagen binnen. Met, zoals Otto al eerder vermelde, op bladzijde 31 een advertententie voor Stripnieuws waar onze ruimtevaartcover van vorig jaar nog eens te bewonderen valt.
Wie het hele programma van de Stripdagen wil weten kan op zijn gemak dit boekje eens doorbladeren. En wie ons eigen programma wil weten, hoeft alleen maar de blogpost hieronder te lezen.

Geen opmerkingen: