zaterdag 4 september 2010

BE-DAY, minus 21 !!!

JAAAA, hier zijn we dan!!! Vol trots presenteren Frank en ik, hier op onze blog, het nieuws waarom het hier op dit malle blogje eigenlijk écht gaat en waarop menigeen hier met smart heeft gewacht:
25 en 26 september 2010, Stripdagen Houten, dat gaat 'm worden. De officiële eerste verschijningsdatum van het gloedjenieuwe Jonker-van Oudenaarden Bob Evers strip-album, deel 5, "Een overval in de lucht". En DIT, blogmakker . . . DIIIIIIT wordt de cover!

Ben je er nog ? Een taaaaaaaaaaamelijk moeilijk te negeren stripboek-voorplaat straks in de drukke strip/boekwinkel, niet? Ik heb voor de tekening van dit boek gekozen voor een helder aandachtspunt, in een iets minder klassieke compositie dan gebruikelijk. Geblurd achtergrondje en verder lekker simpel. Je hóórt dat rare mens nu bijna snerpen in die kleine cabine. Ons nieuwe BE-album verschijnt vanzelfsprekend wederom in een prachtige softcover en in een sjieke hardcover. Maar, blogvriend, er is veel meer . . .

Traditioneel verschijnt de nieuwe Bob Eversstrip, naast die gewone handelsedities, weer in een klein aantal, zéér aparte edities met zéér lage oplagen. Allemaal in samenwerking met Willem Hageman van de Boekenhalte in Zwolle! De verschijningdatum van deze edities wordt een week of drie na de stripdagen. Frank en ik gaan vanzelfsprekend weer een zaterdagmiddag in Zwolle zitten om een en ander te signeren. Ik ga de precieze datum op deze blog zo snel mogelijk doorgeven.

Ik loop die speciale edities even met je door:

Boekenhalte BE-5-hardcover:
Oplage 150. Hardcover met iets afwijkende achterzijde tov de gewone handelseditie. Bij dit album zit een speciale, gesigneerde limited edition BE-5 prent. Deze prent heeft oplage 200.

Boekenhalte BE-5-super-de-luxe editie:
Oplage 50. Helemaal in rood linnen gebonden. Ook bij deze albums zit die speciale limited-edition BE-5 prent.

Boekenhalte BE-5-"White album"
Oplage 50. Wit tekenpapieren hardcover met linnen rug. Op de buitenkant van dit boek staat een originele tekening van tekenaar Hans van Oudenaarden.

En dan dit nog . . .


Boekenhalte Zuidzee trilogie:
Oplage 100. Hardcover met linnen rug. De drie zuidzee verhalen, voorzien van een nieuwe voorplaat, maar nu dus voor het eerst, gedrieën in EEN, lekker dikke, linnen band.

Prijzen en verdere info bij de Boekenhalte. Bestellen van bovenstaande speciale edities kan vanaf NU! Even bellen (038- 4221077) of mailen (info@boekenhalte.nl) of natuurlijk even hoogstpersoonlijk naar Zwolle ( Assendorperstraat 103 in Zwolle) of naar de site van die lui van de Boekenhalte. (hopelijk staat het er allemaal al op)

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk :) en de Trilogie cover ziet er ok mooi uit :) Groetjes, -J-.

Anoniem zei

Prachtige cover met die gillende mevrouw.

Bas

Otto zei

Schitterende covers!

Hans van Oudenaarden zei

DANK!!!

Robert zei

Mooie cover van de trilogie. Wellicht een idee om deze ook als prent uit te brengen? Hint, hint...

Anoniem zei

Wanneer komt er een vervolg op de strips......ontzettend leuk....