woensdag 2 september 2009

Speciale Bob Evers-prent voor De Stripdagen


Ter gelegenheid van De Stripdagen Houten 2009 "strips in space", wordt een speciale "Bob Evers mini poster" uitgegeven. Onze drie helden voor een retro-EPPO raket. De prent is er in twee versies:

1. Gedrukt op papier. A3 formaat. In een oplage van 50 exemplaren, gesigneerd en genummerd. Deze versie is verkrijgbaar tijdens De Stripdagen en daarna zolang de voorraad strekt en kost € 7,50 inclusief BTW.

2. Gedrukt op canvas 30 x 45 cm (ongeveer A3). Deze versie wordt alleen verkocht tijdens De Stripdagen 2009. Oplage is afhankelijk van het aantal inschrijvingen met een maximum van 25 exemplaren. De prent wordt gesigneerd en genummerd en gedateerd. Kosten € 35,- inclusief BTW.

Wil je in bezit komen van deze canvas-prent, dan is het noodzakelijk om voor 18 september 2009 in te tekenen. Dat kan door een mail te sturen naar bestrip(apenstaartje)xs4all(punt)nl.
Zet in de mail dat je de canvas prent bestelt en of je hem zaterdag of zondag tijdens De Stripdagen komt afhalen. Helaas kunnen we 'm niet per post verzenden. . . .

1 opmerking:

Foeke Zeilstra zei

Beste Hans en Frank,

Nu heb ik zo ongeveer al jullie werk in mijn boekenkast staan. Sterker nog: van alles twee, want zoon Matthijs' BE-collectie beheer ik ook nog. Maar nu maak ik uit jullie mail op dat de prent aan onze neuzen voorbij zal gaan als we niet op de Stripdagen zelf komen opdagen. Maar... we kunnen echt niet. Dus graag clementie: mag ik drie exemplaren van het gedrukte exemplaar bestellen?

Of optie twee, mag een BE-vriend er drie voor ons meenemen?

Met vriendelijke groet,
Foeke Zeilstra,
Den Haag.

PS Wanneer wordt de Vliegtuigsmokkel-knoop ontward c.q. doorgehakt?