vrijdag 28 augustus 2009

Naar de maan met die Bob Evers !!!

Afgesproken dit jaar drie BE-covers te maken voor Eppo.

Vanwege het "Strips in Space" thema van de Stripdagen leek me een Bob Evers r u i m t e v a a r t plaat wel maf en ook nog soort van aktueel. Bob in space. Toegegeven, een nogal wild idee met onze bedaagde vrienden, maar goed, jullie kennen me inmiddels . . .

Om allerlei redenen gaat Eppo de tekening een van de komende nummers nu toch maar NIET als cover gebruiken.

Komende Stripdagen in Houten, 26 en 27 september, ga ik de prent dan dus maar zelf, als mini-posterje, verkopen. A3, Kleine oplage, kleine prijs. Ik denk aan 50 stuks, genummerd en gesigneerd en toch maar voor 7,50 !!! Iets superspeciaals voor de prijs van een stripboek!
Als er belangstelling voor is kan ik er ook nog wel een paar op c a n v a s laten drukken. Apart, maar dan natuurlijk een stukje duurder. Zou je dan hier voor kunnen reserveren ofzo. Kom ik binnenkort op terug . . .

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat gaat die canvas versie kosten dan?

Otto zei

Ze zijn niet goed snik bij Eppo.
Kan je de Eppo letters niet van de rakket af halen? Dan wordt ik niet herinnert aan dat fantastische blad dat toch wel domme keuzes maakt (klein Napoleon).
Ik koop 'm zowiezo hoor want hij is geweldig!!!

Anoniem zei

Hallo Hans,
ik heb een mail gestuurd om m te reserveren ;) :)
eppo gaat van de raket af?
Groetjes, -J-.

Hans van Oudenaarden zei

Hee anoniem, Otto en -J-,
Ik ga binnekort even offerte bij m'n drukkertje opvragen. Ik kom snel hier met een prijslijstje enzo.
Hmm, nee, ik ga die Eppoletters er toch maar niet uitslopen. De tekening was bedoeld als Eppo-cover, dus die letters horen er historisch gezien eigenlijk wel bij. . . .

Otto zei

He Hans,
Ik kan je beredenering wel volgen maar ik kan 'm ook af maken.

Hmm, nee, ik ga die Eppoletters er toch maar niet uitslopen. De tekening was bedoeld als Eppo-cover, dus die letters horen er historisch gezien eigenlijk wel bij. . . . Maar nu ik er even langer over na denk vond Eppo het historisch en hysterisch gezien geen goed idee. Daarom haal ik de letters eraf en pas ik 'm aan zodat de raket eruit gaat zien als de raket uit het klassieke Kuifje verhaal. Dat is nog eens een eerbetoon. Ik ben tenslotte onze lieve heer en sinterklaas op papier en schep mijn eigen werkelijkheid.

Ik kan het toch proberen… ;-)