vrijdag 23 mei 2008

Wat een prachtige dag!

Wat een prachtige dag vandaag, blogvriend. De zon schijnt, m'n broer jarig (gefeliciteerd, Bart), die giclées worden fantastisch (kom kijken zondag in Zutphen. Je weet niet wat je ziet), het inktwerk loopt op z'n eindje en onze strip begint nu ook goed te verkopen in België. Haaa, ik heb er zin in!!! Bob Evers rules!

Hier speciaal voor jou, beste BE-blogvriend, BE-Goudschip pagina 19 in inkt. Wereldpremiére vandaag! Buiten kleurder Wilma, Caroline en mijzelf heeft op dit moment ( zie tijdstip van deze post) nog n i e m a n d ter wereld deze pagina gezien! Geniet ervan, goede vriend!

Hoezo "inktwerk loopt op z'n eindje", hoor ik je vragen?

Ik doe maar es een bekentenis. We hebben het af en toe een beetje in het midden gelaten, want wel zo spannend voor zo'n blog, maarre . . . het "voorpubliceren" op deze blog loopt eigenlijk een beetje achter op het werk hier op de studio. Eigenlijk ben ik namelijk al wat verder dan deze pagina 19. Eigenlijk ben ik al bijna bij de laatste Bob-pagina!!! HUH!!!

Okee, het is nog niet helemaal gedaan. Zonder reclameklussen, nog een dag of veertien, schat ik, maar ik kan vanaf hier de laatste pagina al zien. Ik heb 'm al klaar in potlood!

Ik ga je een hele fijne dag wensen!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi hans, je stijl wordt steeds losser, vlotter.... en steeds mooier!!! Maar waarom de jongens niet in een rond kader, zoals op in de schetsfase?
Wel leuk om die ontwikkeling en aanpassingen te zien, bijna live mee te maken. Tot 8 juni in Haarlem!
Carlos

Anne:) zei

Heey oompje,
Hoe is het?Wilde je even veel succes wensen in Zutphen. Helaas kon ik zelf niet langs komen. Anders had ik het zeker gedaan.
Fijne dag daar...
En wie weet tot snel

Liefs xxx Anne

Hans van Oudenaarden zei

Hee Carlos!
Dank voor je compliment!
Het ronde inzetje had ik al op de vorige pagina, toch?
Ik neem een "Schreursboekje" voor je mee naar Haarlem.

Hee nichtje Anne!
Ik heb je een mail gestuurd!

Anoniem zei

Hoi Hans, ik was in de bonen...
Tot in Haarlem!