woensdag 21 mei 2008

Poppetjes tekenen in Zutphen

Hoi allemaal! Ik had het gisteren al beloofd: vandaag een officieel persbericht over de Open Dag van Uitgeverij Boumaar, waar Hans en ik vanzelfsprekend al onze albums en prenten voor jullie zullen signeren. Maar we hebben deze keer ook een officiële presentatie. Lees er alles over in het onderstaande persbericht.

Presentatie Uitgeverij Boumaar
Giglee’s van Bob Evers en Tom Poes

Zondag 25 mei 2008 geeft Ron Streppel, eigenaar van Uitgeverij Boumaar, een toelichting op de plannen van de uitgeverij de komende periode. Dat gebeurt vanaf 13.30 uur in café De Deur aan de Turfstraat 1 in Zutphen tijdens een bijeenkomst voor klanten, relaties en fans van Boumaar strips. Behalve een heruitgave van Tom Poes Weekblad, staan voor het najaar ook prachtige series giclée’s van Tom Poes en Bob Evers op stapel.

Stripuitgeverij Boumaar uit Zutphen bestaat ruim tien jaar en heeft naam gemaakt met de uitgave van voornamelijk oud werk, stripverhalen die moeilijk verkrijgbaar zijn of die nooit eerder in boekvorm werden uitgegeven. Daarnaast bevat het fonds ook nieuwe klassieke strips, zoals de Bob Evers serie.

Vanaf 25 mei voegt Boumaar giclée’s toe aan het fonds. Giclée is een nieuwe vorm van digitaal drukwerkprocédé. Door gebruik te maken van de nieuwste high-end reproductie technieken en van de beste materialen kunnen kunstdrukken van museumkwaliteit worden gemaakt, die nauwelijks van origineel zijn te onderscheiden. Giclée geeft niet alleen het gevoel van een echt kunstwerk, het is -net als de ets, zeefdruk en steenlitho- een grafiek op zich. De giclée’s van Boumaar worden gedrukt door de masterprinters van Re-Art in Almere (www.re-art.com). Re-Art is een begrip voor kunstenaars in binnen- en buitenland, vanwege de hoogst haalbare kwaliteit voor hun gelimiteerde oplages.


(eerste ontwerp)

Boumaar geeft vijf giclée’s uit: twee van Tom Poes en drie van Bob Evers, waarvoor belangstellenden zich vanaf 25 mei kunnen inschrijven. Uiteraard geldt een gelimiteerde oplage. Bovendien zijn de giclée’s gesigneerd en voorzien van een certificaat van echtheid.

De presentatie van de giclée’s is zondag 25 mei om 13.30 uur, café De Deur, Turfstraat 1 in Zutphen. Behalve de uitgever en andere die betrokkenen bij de uitgeverij, zijn ook Frank Jonker en Hans van Oudenaarden, de auteurs van de Bob Evers strip, aanwezig, Een mooie gelegenheid om al uw vragen te stellen over de prachtige uitgave van Uitgeverij Boumaar. De koffie staat klaar!

Voor meer informatie en bestellingen kunt u terecht op www.boumaar.com of stuur een mail naar info@boumaar.com of bel 0575 528325


Open Dag Uitgeverij Boumaar 2008

Café De Deur

Turfstraat 1

7201 KD Zutphen

Openingstijden: vanaf 13.30 uur

Info: http://www.boumaar.com/

Mail: info@boumaar.com

Telefoon: 0575 528325

Geen opmerkingen: