woensdag 4 april 2018

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2018

(Illustratie: Danker Jan Oreel)
Aanstaande zaterdag 7 april vindt in de Lebuinuskerk in Deventer de 1e editie plaats van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs. Met uiteraard vele bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs, waaronder Danker Jan, Eric, IJsbrand en ikzelf. Uiteraard nemen we de Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft mee, diverse Donald Duck-albums en alle albums van Max Miller, De avonturen van Hel, de Dossier Editie van De Sybille-codex en Nieuwe vrienden.


IJsbrand neemt bovendien een selectie aan originele schetsen, tekeningen en strippagina's mee en de laatste exemplaren mee van het album 'Achter de schermen van... Max Miller - Schaduwspel.

 Het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max 'Spelbederf'.

(Illustraties: IJsbrand Oost)
Compleet met prent, 4 schetsen die gebruikt zijn voor het verhaal en de speciale signeerprent.
(Illustratie: Martin Lodewijk)

Danker Jan neemt bovendien de laatste exemplaren van de nieuwe editie van het Hel Schetsboek mee, de blauwe editie van Publiek Geheim, de Brabant- en Zeelandstrips en een aantal exemplaren van het artbook 'De Vliegende Hollander' van het Stripfestival Terneuzen. Meer info daarover vind je op de Facebookpagina van Danker Jan.  Ook het Agent 327 hommage-album is in Deventer te verkrijgbaar, waar hommage van zowel Danker Jan als Eric in te vinden zijn.
(Illustratie: Eric Heuvel)
Eric neemt andere de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

En natuurlijk proberen we al dat moois te voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.


Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zaterdag in Deventer. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2018

Zaterdag 7 april

Lebuinuskerk

Grote Kerkhof 38

7411 KV Deventer

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl

Geen opmerkingen: