vrijdag 6 april 2018

De nieuwste strippublicaties

 De heldinnen staan centraal in de strips van deze week. Zoals Katrien op pagina 31 t/m 34 van de nieuwe Katrien Duck (nr 4-2018). Katrien wordt zonder het meteen te beseffen uitgenodigd voor een zogenaamde Duckerware-party. Pas als ze voor 100 euro aan Duckerware-spullen heeft aangeschaft, beseft ze waar ze in terechtgekomen is. Er vanaf komen is moeilijker want de verkoopster in kwestie blijft  aandringen op een verkoopparty bij Katrien thuis. Tot Katrien, noodgedwongen door de aankoop van Duckerware-producten, een bijbaantje neemt in de bibliotheek Het verahal werd getekend door de Spaanse Comicup Studios en eerder gepubliceerd in Katrien 2-2002, Katrien 2-2008 en Katrien 2-2014.
En dan is er nog de brief uit Belgie in de nieuwe Eppo (nr 7-2018) die in de rubriek Eppo Mail door Kenny Rubenis uitgekozen wordt voor 'Rubenesk'. Daarin wordt Rhonda een knappe, nieuwe reeks genoemd, maar wel eentje die nog minder bekend is in Belgie. Wim, dank je wel voor de complimenten. En Hans, er valt dus nog iets te doen in Belgie.
 
Misschien helpt de speciale  Rhonda ex-libris mee die deze week speciaal voor de intekenaars bij het nieuwe Philemon-album 'Het geheim van Filistijn' verscheen. Wellicht zijn er lezers die naar aanleiding van deze ex-libris nieuwsgierig worden naar de avonturen van Rhonda. De trilogie is in Eppo inmiddels afgerond. In september verschijnt het derde en laatste album 'Route 66'. Wellicht een goed moment om dan de hele reeks tot je te nemen. Meer nieuws over het nieuwe Rhonda-album lees je uiteraard de komende maanden op dit blog en de Help me, Rhonda-blog.
 
Prettig weekend allemaal!
 
 
 

Geen opmerkingen: