woensdag 25 april 2018

Helena 2: Le codex de la Sybille

Danker Jan meldde het eind vorige week al op zijn Facebookpagina: Het tweede album van De avonturen van Hel: De Sibylle-codex verschijnt in het Frans. Op site van Sandawe  is een crowdfunding-actie gestart rond de zwartwit-editie van dit tweede Franstalige Hel-album. Le codex de la Sybille.


Het idee achter de actie is ongeveer hetzelfde als bij de eerdere albums van Rhonda en Helena. Je kunt op verschillende niveaus intekenen op deze uitgave en met elk niveau krijg je er extra cadeautje bij.

Bij 400 euro krijg je de beide zwartwit albums van Helena compleet met ex-libriss, een fascimile van de beide covers en twee persoonlijke dedicases op kunstpapier of zoals Danker Jan het op zijn Facebookpagina omschrijft: een forse originele tekening in kleur.  Maar je kunt ook voor een of meer van deze extra's kiezen via de uitgaven van respectievelijk 20, 40, 80, 100, 150, 200 of 300 euro.

De uitgave van de zwartwit-editie van Helena 2, Le codex de la Sybille van 20 euro, is net als bij de eerdere albums gegarandeerd. En ook de albums met extra's lijken er ook te gaan komen ,inmiddels is al 31% van het streefbedrag bereikt. De actie loopt nog tot en met 31 mei en voor die tijd hopen we natuurlijk de 100% bereikt te hebben.
(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Mocht je interesse hebben in een of meer van deze speciale Franse uitgaves van Hel, neem even een kijkje of de site van Sandawe bij Helena, le codex de la Sybille. Meer informatie over deze crowdfunding-actie van uitgeverij BDMust vind je uiteraard ook op de Facebookpagina van Danker Jan.

Geen opmerkingen: