woensdag 23 oktober 2013

Poppetjes tekenen in Breda: De presentatie van Rhonda deel 1, Help me, Rhonda!

Aanstaand weekend in het eindelijk zover, beste blogvrienden en -vriendinnen. Dan vindt tijdens eht Stripfestival Breda de presentatie plaats van Hans' eerste eigen album:

Rhonda deel 1: Help me, Rhonda!

Vanaf het moment dat de deuren van het Chassé Theater open gaan, zal 'Help me, Rhonda!' bij de stand van Eppo Stripblad in maar liefst vier edities te verkrijgen zijn, te weten de softcover a E 8,95, de hardcover a E 16,95, de dossier-editie a E 39,95 met daarin ook de 20 pagina's van Rhonda 1.0 en de Franstalige special edition die verschijnt in een oplage van 300 exemplaren een waarvan ik de prijs helaas nu nog niet weet. Maar Hans kan daar binnenkort vast meer over vertellen.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Ook nieuw tijdens het Stripfestival Breda is de nieuwste Max Millerprent 'Station Groningen', een prent gebaseerd op pagina 5 van het nieuwe Max Miller-verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen' dat momenteel in Eppo wordt voorgepubliceerd. De prent verschijnt in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren en kost E 7,50.

En natuurlijk zijn we aanwezig in Breda om al dat moois te signeren. Hans signeert zowel zaterdag als zondag in de stand van Eppo Stripblad voor iedereen dit dat wil een of meerdere exemplaren van Rhonda 1 en IJsbrand en ik zullen, eveneens in de stand van Eppo Stripblad, alles signeren dat met Max Miller te maken heeft.
Behalve de vier edities van het nieuwste album van Rhonda 'Help me, Rhonda! en de nieuwe Max Miller-prent 'Station Groningen' hebben we natuurlijk ook alle Bob Evers-album in harde en/of zachte kaft bij ons, net als de Bob Evers prenten en kerstkaarten, de albums 'De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34' en  'De verdronken paarden van Ameland' en natuurlijk ook het eerste Max Miller-album 'Moordkunsten', en de Max Miller teaserprent 'Op de set van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen'.
Bovendien neemt IJsbrand ook nog de andere Max Miller-prenten voor zover nog voorradig, een aantal schetsen, voorstudies, originele tekeningen en wellicht enkele strippagina's. Meer info daarover vind je op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/).
 En hoewel vooral Hans het waarschijnlijk heel druk gaat krijgen met alleen al die vier verschillende edities van 'Help me Rhonda!' gaan we toch proberen om ook al die andere albums, prenten, kaarten etc te voorzien een tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, het wordt groot feest aanstaand weekend tijdens het Stripfestival Breda en we hopen jullie dan ook allemaal aanstaande zaterdag en/of zondag te mogen begroeten. Tot ziens in Breda!

Stripfestival Breda

Zaterdag 26 en zondag 27 september 2013

Centrum Breda

Beiden dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Signeersessies vanaf 10.00 uur

Chassé Theater

Cladius Prinsenlaan 8

4811 DK Breda

Info: http://www.stripfestivalbreda.nl/


Geen opmerkingen: