woensdag 12 december 2012

Eppo 100 op tv

 bron en beeld: www.rtvnh.nl, illustratie: IJsbrand Oost
Een maand geleden werd de 100ste Eppo officieel gepresenteerd in het Amsterdamse Paradiso. Ook de televisie was  bij die presentatie. Na de bekendmaking van het bedrag dat de cameoveiling voor Kika van Eppo Stripblad en Catawiki had opgebracht, interviewde Judith Osborn diverse stripmakers en cameowinnaars, waaronder Rob van Bavel, Gerben Valkema, Romano Molenaar, Carry Brugman, Aloys Oosterwijk, onze cameowinnaar Geert en IJsbrand Oost.
Toen ik mijn blogpost over de presentatie van Eppo 100 een maand geleden schreef, dacht ik nog dat het item meteen de zondag daarop zou worden uitgezonden, maar niets is minder waar. Pas afgelopen zondag was het item over Eppo 100 en de cameoveiling te zien in 'Een weekje Osborn' te zien op RTV Noordholland. Voor iedereen die er niet bij kon zijn of die het gewoon nog eens wil meemaken, is hier, met dank aan IJsbrand, de link waarop je de bewuste uitzending kunt terugkijken: http://www.rtvnh.nl/programma/44/Weekje+Osborn

Het item rond de 100ste Eppo begint meteen na de introductie van het programma van afgelopen zondag. Veel plezier allemaal!

Geen opmerkingen: