zondag 30 december 2012

De laatste publicaties van 2012...

Nog een paar dagen en het jaar 2012 zit er weer op. Rond deze tijd verschijnen dan ook zo'n beetje de laatste striptijdschriften en stripinfomagazines van dit jaar in de winkels en op internet. En die werpen dan ook meteen een blik op het komende jaar. Zoals bijvoorbeeld te zien is in de 'Vooruitblik 2013' op bladzijde 20 en 21 van de laatste Eppo van dit jaar (nr 26-2012). Daar vind je ook de aankondigingsplaat die Hans in zijn post hieronder laat zien. En onder het kopje 'Help me, Rhonda', kun je lezen dat Rhonda haar stripavonturen nu defintief vanaf Eppo nr 2-12013 zal gaan beleven. Nog iets meer dan drie weken geduld, dus. En Hans, we zijn heel benieuwd...

Ook Stripspeciaalzaak (www.stripspeciaalzaak.be) besteedde trouwens afgelopen donderdag aandacht aan dit feit. Een en is te lezen in een artikel over Roodhaar, de metgezellin van Storm, die binnenkort haar eigen stripreeks zal krijgen : (http://www.stripspeciaalzaak.be/StripFacts.php#Roodhaar). Behalve dit nieuwsfeit worden ook meteen de andere plannen van Eppo voor 2013 nog eens uit de doeken gedaan. En ook daar valt te lezen dat Rhonda met graagte vanaf Eppo nr 2-2013 wordt verwelkomt.

En we blijven bij Eppo, want in de nieuwste BS Magazine, nr 193, wordt aandacht besteedt aan het verschijnen van de 100ste Eppo een aantal weken geleden. Ter gelegenheid daarvan werd hoofdredacteur Rob van Bavel geinterviewd door Kurt Morrisens. Ook in dit interview worden de plannen van Eppo voor 2013 en heel voorzichtig voor 2014 toegelicht. En Rhonda en Max Miller worden zelfs toekomstige klassiekers genoemd. Dank je wel, Rob!
Kortom, het kan niet anders of 2013 wordt een heel goed stripjaar!
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Geen opmerkingen: