zaterdag 4 juni 2011

Bob Evers in Zeewolde Actueel

Het is alweer een flinke tijd geleden, dat we ons nieuwste Bob Evers 'Een overval in de lucht' lanceerden, maar gelukkig staat het nog steeds van tijd tot tijd in de belangstelling. Zo werden op de superdrukke Stripdagen van september vorig jaar, waar het nieuwe Bob Evers album voor het eerst te koop was, geinterviewd door Ben van den Hengel van Zeewolde Actueel. Een interview speciaal voor de jeugdpagina. Ben vroeg ons onder andere hoe het is om strips te maken, wie onze stripidolen zijn en of we nog tips hadden voor de kinderen van Zeewolde die zelf als striptekenaar of scenarist aan de slag wilden.

(Interview: Ben van den Hengel, Foto's: Martin de Boer, Bron: http://www.zeewolde-actueel.nl/)

In week 20 verscheen het interview met foto's van Martin de Boer op de jeugdpagina "Flapuit" van Zeewolde Actueel. Een erg leuke jeugdpagina waarin je behalve het interview van Ben met Hans en mij ook nog boekbesprekingen kunt lezen van maar liefst vier van de vijf Bob Evers albums onder het kopje 'Vers van de pers:'. Bovendien kun je op diezelfde pagina al zien dat er onder de kinderen van Zeewolde zeer zeker stripmakerstalent zit.
Voor iedereen die dit niet wil missen is de Jeugdpagina "Flapuit" van Zeewolde Actueel te downloaden via http://www.zeewolde-actueel.nl/Jeugdpagina/101 .
Met dank aan Ben van den Hengel, Martin de Boer en de redactie van Zeewolde Actueel voor de bovenstaande tip en de vriendelijke toestemming om deze pagina ook op onze blog te mogen plaatsen.

2 opmerkingen:

Otto zei

Zeewolde actueel geeft een geheel nieuwe betekenis aan het woord actueel. Maar wel een hartstikke leuk interview! En Iandra komt er wel met haar Maan Monster strip!

Anoniem zei

Gefeliciteerd Frank met dit mooie project.

Caroline