vrijdag 7 mei 2010

"Puppy from Hell" Pitch


7 opmerkingen:

Otto zei

Het blijft sterk!
Twee plaatjes zonder achtergrond vind ik niet zo leuk om naar te kijken (en dan ook nog geen tekst erin).
Waarom zijn sommige tekstballon gekleur en andere weer niet?

Anoniem zei

Ik vind die lege plaatjes juist lekker overzichtelijk Otto. Die kat acteert geweldig en dat geeft mij genoeg om naar te kijken. HuLde Hans. Deze is weer heel mooi!

Bas

Anoniem zei

Het is me ook wat. De één vind de plaatjes te vol en de ander te leeg. Ik denk dat als je ze allemaal achter elkaar in een boekje zou zien, er voldoende afwisseling moet zijn tussen drukke en minder drukke plaatjes. Het lijkt me dat je daar toch een evenwicht moet vinden. verder is dit gewoon een hele leuke strip. Komt íe ook in Eppo? Of een ander blad? De krant? Elsje kan best een paar krantjes afstaan toch?

Otto zei

Tja Bas, smaken verschillen. Ik neem er graag de tijd voor om het decor te bekijken. Als Hans het doet om de timing te verbeteren dan snap ik het maar dan vind ik die grap meestal wel bij een tweede of derde maal dat ik ´m lees. Is het decor leeg dan is ie meteen raak maar een tweede maal iets minder lekker (nogmaals, dit is slechts mijn visie).
De Eppo kan nog wel een paar goede gag strips gebruiken. Dan mogen die van onze Belgiesche vrienden wel verdwijnen. Puppy from Hell zou een perfecte vervanging zijn.

Anoniem zei

Ik ben heel benieuwd wat Frank, als secnarioschrijver van deze strip vindt. Heeft hij er nog enige bemoeienis mee?

Bas

Frank Jonker zei

Ha Bas,

Ik vind 'Puppy from Hell' een geweldig leuke strip, die wat mij betreft ook zeker een plekje in Eppo verdient. Maar nee, ik heb verder geen bemoeienis met deze strip. Kan ook niet anders, want ik heb de jonge jaren van Nell en Robin nou eenmaal niet meegemaakt. :-)

Hartelijke groeten,

Frank

Hans van Oudenaarden zei

Dank vrienden, voor jullie aardige woorden. Dank ook voor deze aardige discussie. Zolals gezegd, ik gebruik deze blog hier, en dus jullie, als eerste, onvoorbereide proefpersonen voor dit materiaal, dus ik lees jullie reakties met veel belangstelling.

Binnenkort wat meer info over dit projekt. Probeer ik ook een beetje in te gaan op vragen enzo.