woensdag 12 mei 2010

"Puppy from Hell" GAAT SOLO !!!

Wéér geen PFH op de BE-S-blog vandaag? En gisteren ook al niet ! Nee, blogvriend, ik ben bang van niet. Vanaf nu moet de vaart er een beetje uit, uit deze dagstrip, ben ik bang. Want zolangzamerhand begint de realiteit zich weer een beetje op te dringen. Het einde van de BE-sabbatical enzo. . .
Inmiddels ben ik namelijk begonnen met de nabewerking van "Overval in de Lucht". Ik ben de inkleuring hier en daar aan het aanpassen, samen met Wilma Leenders, en daarna moeten we het uitbrengen van het nieuwe album gaan plannen enzo.

. . . dussssssssssssss maar es even een aparte plek aangemaakt voor onze hellepup. Even het spul helemaal achter elkaar gezet enzo. Meteen ook mooi in geval ik eea her en der ga presenteren vanwege eventuele publicatie. DIT IS HET ADRES. aar hee, ik ga niet klagen, hoor! Het nieuwe BOB Evers album komt er nu echt aan! JEEEEE!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk!!! En kom maar op met het nieuwe Bob avontuur EN het ( langverwachte ) album! Super dat het opnieuw wordt ingekleurd. Die oude inkleuring was soms zooooo :( :( Groetjes, -J-.

Anoniem zei

Geweldig. Alle strookjes achter elkaar op één blog. Superleuke strip. Love the dog, adore the cat. Het lukt alleen niet om op puppy from hell een reactie achter te laten.

Anoniem zei

Ik verheug me op de nieuwe BE. Wanneer kunnen we die verwachten. En volgend jaar ook weer BE in Eppo?
Het hondenstripje is ook erg leuk. Maar geen Bob Evers he!

Hans van Oudenaarden zei

Dank, allen!