woensdag 5 mei 2010

Poppetjes tekenen in Knokke

Net als vorig jaar zijn er a.s. zondag 9 mei weer vele Eppo-stripauteurs aanwezig op het Stripfestival Knokke-Heist. Tekenaars als Daan Jippes, Eric Heuvel en Dick Heins zorgen voor de Nederlandse inbreng. Helaas moeten het weer wel doen zonder Martin Lodewijk, Henk Kuypers en… zonder Hans.
Wie er wel is, is onze eigen uitgeverij Boumaar. Vorige week nog weggeregend in Gouda, maar nu volop aanwezig in Knokke. Uiteraard met alle Bob Evers albums, boekenleggers en prenten en alles wat we nog aan andere leuke dingen kunnen vinden.
En natuurlijk krijgt iedereen die dat wil een leuke tekst en/of een handtekening in de albums of op de prenten en de boekenleggers.
Of bijvoorbeeld in het fotoboek “Draw & Shoot 2”, want ook Karin en Jan van Jakari Productions zijn met hun nieuwste fotoboek aanwezig op het Stripfestival van Knokke-Heist. Kortom, zon, zee en strand en mogelijkheden genoeg om een tekening of handtekening te scoren. We hopen jullie aanstaande zondag weer allemaal te mogen begroeten. Tot ziens in Knokke!

Stripfestival Knokke-Heist 2010

Zondag 9 mei 2010

Van Bunnenplein en Zeedijk

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Signeersessie: vanaf 14.00 uur

Toegang: geheel gratis!

Info: http://www.stripfestivalknokkeheist.be/

Geen opmerkingen: