woensdag 1 oktober 2008

Poppetjes tekenen in Zwolle en Wilrijk: De officiele Nederlandse en Vlaamse presentatie van Bob Evers 4: De Strijd om het Goudschip

Hoi allemaal! De Bob Evers strips gaat dit weekend weer internationaal! Twee signeersessies hebben we voor de boeg en niet zomaar signeersessies: dit is het weekend van de officiële presentatie in Nederland en Vlaanderen van Bob Evers deel 4: De strijd om het goudschip!

Zaterdag 4 oktober 2008: Nederlandse presentatie bij De Boekenhalte te Zwolle

A.s. zaterdag 4 oktober om 12.00 uur wordt het nieuwe Bob Evers album officieel gepresenteerd in De Boekenhalte te Zwolle. Traditiegetrouw reiken we daar ook het allereerste luxe exemplaar van het nieuwe album uit aan iemand die op een of andere manier belangrijk is voor de Bob Evers stripreeks. En a.s. reiken we het allereerste luxe album van het vierde Bob Evers album ‘De strijd om het goudschip’ aan… Joop Schreurs.

Joop Schreurs zorgde in 2005 door zijn artikel en interview Brabant Strip Magazine 128 voor de eerste bekendheid van Bob Evers in Belgie. Sindsdien is de populariteit van de Bob Evers strip in Vlaanderen alleen maar toegenomen en krijgen we steeds meer enthousiaste reacties over onze strip van onze zuiderburen. En de laatste twee jaar is Bob Evers steevast te vinden op de stripfestivals van Knokke, Kruibeke, Middelkerke en Wilrijk.
Als dank daarvoor, maar eigenlijk als dank ook aan Brabant Strip Magazine en al onze Belgische lezers reiken we Joop deze keer het eerste exemplaar van ons nieuwe album uit.

Tegelijkertijd presenteren we ook de speciale Boekenhalte-edities van ons nieuwe album.
Behalve de softcover en de hardcover van Bob Evers 4: De strijd om het goudschip vind je zaterdag bij De Boekenhalte ook de volgende edities van ons nieuwe album

-De speciale Boekenhalte hardcover met gesigneerde en genummerde ex-libris
-De Luxe Boekenhalte editie. In donkerrood linnen gebonden, met genummerde en gesigneerde ex-libris en inlegvel met originele tekening van Hans.
-Het Bob Evers ‘White-album’, een hardcover met een kaft van wit tekenpapier met daarop alweer een originele tekening van Hans.

En verder hebben we bij ons:
-De nieuwe hardcover van Bob Evers deel 1: Kabaal om een varkensleren koffer
-Een genummerde gesigneerde en gespiegelde zeefdruk van de zwartwit lijntekening van de cover van ‘De strijd om het goudschip’.
-De gloednieuwe boekenleggers behorende bij “De strijd om het goudschip”
-Een papieren draagtas met daarop een gezeefdrukte Bob Evers titelplaatje, om al dat moois in mee naar huis te nemen.

En vanzelfsprekend zijn Hans en ik natuurlijk de hele middag aanwezig bij de Boekenhalte om alle nieuwe en oudere hardcovers en softcovers van tekst, tekening en handtekening te voorzien. Tot ziens in Zwolle!

Bob Evers presentatie “De strijd om het goudschip”

De Boekenhalte

Assendorperstraat 103

8012 DH Zwolle

Info: http://www.boekenhalte.nl/


Zondag 5 oktober 2008: Belgische presentatie bij ’t Vlaams Stripcentrum te Wilrijk

En hoe kan het ook anders, na de Zwolse presentatie en albumuitreiking met een Belgisch tintje, gaan we een dag later echt naar Belgie. Sinds vorig jaar proberen we de Nederlandse en Vlaamse presentatie van ons nieuwe album altijd in hetzelfde weekend te houden.
Zo was vorig jaar ons derde Bob Evers album lag één dag na de presentatie bij De Boekenhalte al op het Stripfestival van Knokke te vinden.
Dit jaar zijn we wat later in het jaar met ons nieuwe album, maar dankzij de uitnodiging van ’t Vlaams Stripcentrum gaat het ook deze keer weer lukken om ons nieuwe album bijna tegelijkertijd in Nederland en in Belgie te presenteren.

A.s. zondag 5 oktober zijn Hans en ik vanaf 14.00 uur te vinden op de Opendeurweekend van ’t Vlaams Stripcentrum en vanzelfsprekend nemen we de softcovers en hardcovers van ons gloednieuwe Bob Evers album “De strijd om het goudschip” en we proberen ook de veelgevraagde nieuwe hardcover van ons allereerste album “Kabaal om een varkensleren koffer”, de nieuwe boekenleggers, de Bob Evers prenten en de papieren Bob Evers draagtassen vanuit Zwolle mee naar Wilrijk te nemen, zodat ook onze Vlaamse en wellicht Waalse lezers eveneens al dat mooi in een speciale Bob Evers tas mee naar huis kunnen nemen.
En natuurlijk gaan we ieder Bob Evers album voorzien van een prachtige tekening, een toepasselijke tekst en onze handtekeningen.
We hopen jullie allemaal weer te mogen ontmoeten aanstaande zondag tijdens de Opendeurweekend van ’t Vlaams Stripcentrum. Tot ziens in Wilrijk!

Opendeurweekend ’t Vlaams Stripcentrum

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober

’t Vlaams Stripcentrum en zaal Ars

Boomsesteenweg 335-337

2610 Wilrijk (Antwerpen)

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Toegang: gratis

Bob Evers albumpresentatie en signeersessie: zondag 5 oktober vanaf 14.00 uur

Info: http://www.vlaamsstripcentrum.be/

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was weer helemaal top in de Boekenhalte. Prachtige edities en prachtige signeringen, heel veel dank daarvoor! Ik heb drie leuke foto's gemaakt en kan die evt mailen zodat jullie die op het blog kunnen plaatsen.

Frank Jonker zei

Ha Daan,

Graag gedaan die signeringen en met veel plezier! Zoals je ziet heb ik de foto's van Jack en Herman al gebruikt voor mijn verslag van afgelopen zaterdag. Maar we zijn wel heel benieuwd naar die foto's. Wil je ze ajb volgende keer voor ons meenemen?
Alvast bedankt!

Hartelijke groeten,

Frank