maandag 19 januari 2015

Originele Max Miller tekening op Catawiki veiling

Afgelopen zaterdagavond plaatste IJsbrand dit bericht op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/). En natuurlijk mag dit nieuws, dat alles te maken heeft met de tekening die IJsbrand maakte voor de  Stripfie-tentoonstelling in het Nederlands Stripmuseum en voor onze kerst- en nieuwjaarskaart, ook op de Bob Evers Strip blog niet ontbreken:
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Op dit moment loopt er op veilingsite Catawiki een veiling van originele striptekeningen. Op deze veiling worden ook originelen geveild van tekeningen die nu te zien zijn op de stripfies tentoonstelling in het Stripmuseum in Groningen.

Eén van de kavels betreft de originele tekening van de selfie van Max en Eva in een Weens decor die ik heb gebruikt voor zowel de stripfies tentoonstelling als voor de nieuwjaarskaart 2015. 
Voor dit Weense decor heb ik gekozen omdat het volgende Max Miller verhaal ' Schaduwspel' zich gedeeltelijk in Wenen af zal spelen. Deze tekening is dus eigenlijk ook het eerste beeld van een nieuw verhaal!
Deze veiling is een unieke kans om deze originele tekening (Oost-Indische inkt, A3 formaat) in je bezit te krijgen. Grijp dus je kans! Hieronder de link naar de kavel: 
http://veiling.catawiki.nl/kavels/1253445-stripfie-ijsbrand-oost-originele-tekening-max-miller-2014

De veiling loopt sinds vrijdagmiddag en eindigt op donderdag 21 januari in de loop van de avond.

Geen opmerkingen: