vrijdag 2 augustus 2013

Vanaf Eppo 18: Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen!


In mijn blogpost van afgelopen dinsdag gaf ik al een hint, maar inmiddels is het officieel. Vanmiddag maakte IJsbrand het nieuws bekend op de Max Miller strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/):  het nieuwe Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen' gaat van start in Eppo 18 van dit jaar. In pakweg 15 afleveringen en 3 pagina's per nummer kun je vanaf begin september alle nieuwe avonturen van Max, Eva en Pjotr volgen en kom je eindelijk te weten waar al die scene's en plaatjes  die we de afgelopen maanden op onze blog hebben laten zien nu in het verhaal thuishoren.
IJsbrand heeft de cover voor Eppo 18 inmiddels ook al getekend. De schets hierboven is er een uitsnede van. De complete coverplaat onthullen we natuurlijk zodra Eppo 18 in de winkels ligt.
(Illustraties: IJsbrand Oost)

Maar er is meer. Het allereerste stripplaatje uit 'De Orde van de Blauwe Steen' zal al in Eppo 17 worden gepubliceerd. Om precies te zijn het plaatje hierboven. Waarom? Tja, ook dat onthullen we natuurlijk pas als Eppo 17 is verschenen. Maar alle reden dus om Eppo de komende tijd niet te missen. Volgende week in Eppo 16 de zinderende finale van Hans'  eerste Rhonda-verhaal  'Help me, Rhonda!', daarna in Eppo 17 een speciale aankondiging van 'Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen' die alles met bovenstaand plaatje te maken heeft en in Eppo 18 gaan we dan echt van start met deel 1 van het nieuwe Max Miller verhaal. Mis het niet!

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: