maandag 12 augustus 2013

Nieuws van Max Miller

Prachtige Rhonda-prent, Hans! Rhonda weer in een heel andere outfit dan we tot nu toe van haar gewend waren.
Ook IJsbrand heeft inmiddels weer wat nieuwe illustratiemateriaal op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) gepost. Geen commissions, maar een aantal nieuwe plaatje uit het komende Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen'. Zoals dit plaatje, dat eigenlijk het begin is van het besluit van Max, Eva en Pjotr om naar Aduard af te reizen.

Of deze, die er geen twijfel meer over laat bestaan dat Max inderdaad zo halverwege het verhaal de Martinikerk binnen gaat.

 
Het hoe wat en waarom, lees je over een weekje of drie in Eppo. In Eppo nummer 18 gaat het tweede Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen'  echt van start. Maar intussen hebben we natuurlijk al wel de Max Miller teaserprent van 'De Orde van de Blauwe Steen' die we speciaal voor de Oostnederlandse Stripbeurs hebben gemaakt.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

Van de oplage van 50 zijn er nog een aantal over en die neemt IJsbrand a.s. zaterdag mee naar Kampen. Mocht je belangstelling hebben voor deze prent of voor een van de andere prenten. schetsen of voorstudies of een origineel van een bepaalde pagina, mail dan even naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl en IJsbrand zorgt er voor dat het in orde komt. Meer info over de andere prenten, pagina's, schetsen, voorstudies en kerstkaarten en het eerste Max Miller album 'Moordkunsten' lees je in IJsbrands nieuwste post over het Kamper Stripspektakel 2013.
Binnenkort ook alle info omtrent de albums en prenten van Bob Evers, Rhonda en andere striphelden in Kampen op deze blog. Hou het in de gaten.

Geen opmerkingen: