zondag 25 maart 2012

Station Rennes

De lancering van het eerste Max Miller album ‘Moordkunsten’ zorgde ervoor dat IJsbrand even wat minder tijd kon besteden aan het tweede verhaal ‘De Orde van de Blauwe Steen’ . Maar inmiddels is de draad weer opgepakt en op de Max Miller Strips blog ( (http://maxmillercomics.blogspot.com/) een nieuwe post van IJsbrand verschenen over dit tweede Max Miller verhaal.
Daarin van alles over de totstandkoming van deze plaat met Max en vele anderen op het TGV-station van Rennes. Over de compositie, de plaatsing van de personages met Max als de centrale figuur en de plaats van de TGV ten opzichte van Max. Een en ander kun je sinds vorige week woensdag vinden op de Max Miller Strips blog onder het kopje ‘Rennes’.

En hoe zit het dan intussen met het scenario, Frank? Wel, eerste versie is af. IJsbrand heeft daar intussen al gekeken en er uiteraard nog wat opmerkingen en suggesties bij geplaatst. Een paar daarvan heb ik alweer in het scenario verwerkt. Maar aangezien ik deze dagen ook bezig ben met een spoedopdracht, moet de rest even wachten tot later deze week.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

Maar voor het eind van de week is er vrijwel zeker een tweede en wellicht al definitieve versie van het scenario voor het tweede Max Miller verhaal ‘De Orde van de Blauwe Steen’.

Geen opmerkingen: