woensdag 7 maart 2012

Poppetjes tekenen in Gorinchem

Aanstaande zaterdag en zondag is het zover. Dan zijn er weer de jaarlijkse Stripdagen in Gorinchem. We zijn zaterdag allebei aanwezig maar nog steeds is niet helemaal duidelijk of Hans nu wel of niet gaat signeren bij Stripschrift. Alles schijnt af te hangen van een zogenaamd discussiestuk dat eventueel op de Help me, Rhonda-blog en op deze blog geplaatst kan worden.
Wat wel zeker is, is dat onze uitgeverij Boumaar helemaal niet aanwezig is en daarom vinden de signeersessies in elk geval beide dagen plaats in de stand van Uitgeverij Bonte. En behalve de diverse Bob Evers stripalbums in harde en/of zachte kaft, hebben we natuurlijk ook ‘De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34’ en ‘De verdronken paarden van Ameland’ bij ons. En verder alles wat we nog hebben op het gebied van Bob Evers prenten, boekenleggers, kerstkaarten, etc. En dat alles wordt natuurlijk sowieso voorzien van tekst en handtekening en indien mogelijk ook een (Duck)tekening.
Op zaterdag is er vanaf half vier de live-discussie met Hans over de verdienmogelijkheden van striptekenaars en in het bijzonder de verdienmogelijkheden van de strip Rhonda. Iedereen met goede ideeen, suggesties alsmede alle andere geinteresseerden zijn van harte welkom om daarover onder het genot van paar goede koppen koffie

Kortom, er is weer genoeg te doen op de Stripdagen. We hopen jullie dit weekend allemaal weer te mogen ontmoeten. En vergeet vooral niet de speciale kortingsbon uit Eppo 4, want dan betaal je toch E 2,50 minder aan entree. Tot ziens in Gorinchem!

De Stripdagen 2012

Zaterdag 9 en zondag 10 maart

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur


Zaterdag 9 maart

Vanaf 12.00 uur: signeersessie bij uitgeverij Bonte (stand 17)

Vanaf 15.30 uur: live-discussie met Hans in de koffieruimte (daar waar de koffie is).

Zondag 10 maart

Vanaf 12.00 uur: signeersessie bij uitgeverij Bonte (stand 17)

Info: http://www.stripdagen.nl/

1 opmerking:

Hans van Oudenaarden zei

Helaas, Frank. Ik ben er helaas niet uitgekomen met de organisatie van Stripschrift en de Stripdagen. Ik zal zaterdag niet signeren.

Ik ben komende zaterdagmiddag wel gewoon als bezoeker op de beurs. Vanaf pakweg half vier in de koffiehoek!!