maandag 5 maart 2012

Klusje geklaard!

(Zucht!) Zal ik dan maar een poging doen om de conceptpost van Hans op deze blog te krijgen. Al was het maar om de continuiteit van deze blog een beetje te handhaven. Onderstaand bericht is overigens al een week lang te vinden op de Help me, Rhonda-blog (http://hmrcomic.blogspot.com/)


Het zit erop!Commercieel klusje eindelijk dan geklaard. De hele stapel prentjes ingeleverd. Aardige mevrouw tevreden. En niet te vergeten . . . ccccccccentje verdiend. (wauw, was oprecht alweer vergeten hoe dat spul eruit zag!)
Hier maar es wat illegale clipjes van de dingen waar ik de afgelopen weken dan zo druk mee was.

En allemaal vooralsnog ongepubliceerd spul! Exclusief voor jou op deze HMR-blog! Dus niet doorvertellen, hè! Je bent echt bijna de eerste die dit ziet. Op nu weer naar Rhonda, Hans!


En zie ik je nog op de Stripdagen voor m'n geplande HMR-koffie discussie? Met de benen op tafel babbelen over de toekomst van het beeldverhaal. Geen pretenties. Lezers en makers door elkaar! In Gorinchem, op de zaterdag 10 maart, om ongeveer half vier, in de koffiehoek. Ik beloof je dat het volstrekt niet druk zal worden, dus ik ga alle tijd hebben om met je in gesprek te gaan, blogvriend!

1 opmerking:

Hans van Oudenaarden zei

Dank, Frank! Je bent een kei!