donderdag 1 september 2011

Reminder: de nieuwe Vano-prenten

Helaas, vandaag nog geen Grappigste Avonturen van Donald Duck nr 34 in de winkels en evenmin in de brievenbus. Lang kan het in elk geval niet meer duren, want de index van het album is sinds een paar dagen te vinden op de site van I.n.d.u.c.k.s.: http://coa.inducks.org/issue.php?c=nl/DDAS+34

Daarom eerst maar even een reminder met betrekking tot de nieuwe uitgaven van Hans. Door alle drukte op deze blog is de laatste post van Hans immers behoorlijk weggezakt, dus wat extra aandacht kan nooit kwaad. Ik had het zaterdag met Otto nog over: waren het nu om prenten of glicées? En wat heb ik nu eigenlijk besteld bij Hans? Dus, post nog maar eens goed doorgelezen. En voor alle zekerheid nog een keer extra. Conclusie? Er komt één nieuwe illu-glicée, deze hiernaast. En als ik het nu goed begrijp, heeft die een oplage van tien. Prijs, nog onbekend, maar betaalbaar.

En dan zijn er deze drie making-of-prenten, de Vano-Morphoses. Oplage hopelijk hoger dan 10 en prijs, eveneens onbekend, maar nog steeds betaalbaar, en vermoedelijk niet veel duurder of goedkoper dan de Rhonda-prent uit Kampen. Afijn, die prijzen vult Hans volgende week hopelijk nog wel in. Eén en ander is in elk geval via deze blog en bij Hans te bestellen en af te halen op de Kunststripbeurs in het Graphic Design Museum te Breda. En in geval van twijfel kun je ze daar volgende week natuurlijk ook gewoon bij Hans aan tafel kopen, al geldt dan wel: op is op!

Geen opmerkingen: