woensdag 27 oktober 2010

Poppetjes tekenen in Zwolle: De presentatie van De Zuidzee Trilogie en de speciale edities van Een Overval in de Lucht

We hebben er even op moeten wachten, maar a.s. zaterdag is het eindelijk zover. Dan vindt in de Boekenhalte te Zwolle de presentatie plaats van de speciale edities van ons nieuwste Bob Evers album“Een overval in de lucht” en “De Zuidzee Trilogie”.
Eerst maar eens even een overzichtje van alles wat er zaterdag bij De Boekenhalte te koop is.

Naast de softcover en hardcover van Bob Evers deel 5: Een overval in de lucht, zijn ook de volgende speciale edities verkrijgbaar.

-De speciale Boekenhalte hardcover met gesigneerde en genummerde ex-libris.
-De Luxe Boekenhalte editie. In donkerrood linnen gebonden, met genummerde en gesigneerde ex-libris.
-Het Bob Evers ‘White-album’, een hardcover met een kaft van wit tekenpapier met daarop een originele tekening van Hans.

En dan is er nog:

-Bob Evers, De Zuidzee Trilogie. Een bundeling van de Bob Evers albums “Avonturen in de Stille Zuidzee”, “Drie Jongens op een Onbewoond Eiland” en “De Strijd om het Goudschip”, dit alles harde kaft met een gloednieuwe cover, geheel uitgevoerd in linnen en met een papieren stofomslag.

En tenslotte heeft De Boekenhalte nog als verrassing:

-De gloednieuwe boekenleggers behorende bij “Een overval in de lucht.”
-Een speciaal volgnummersysteem, geheel in de stijl van de briefjes van Professor Hathaway.

Vanzelfsprekend zijn Hans en ik ook aanwezig bij de Boekenhalte om de nieuwe en oudere hardcovers en softcovers van tekst, tekening en handtekening te voorzien. Tot ziens in Zwolle!

Bob Evers bij “De Boekenhalte”

De presentatie van”De Zuidzee Trilogie” en de speciale edities van “Een overval in de lucht”

Zaterdag 30 oktober 2010

Van 13.00 uur tot 17.00 uur

De Boekenhalte

Assendorperstraat 103

8012 DH Zwolle

Info: http://www.boekenhalte.nl/

4 opmerkingen:

Hans van Oudenaarden zei

Hee Frank!

"Vanzelfsprekend zijn Hans en ik ook aanwezig bij de Boekenhalte om ALLE nieuwe en oudere hardcovers en softcovers van tekst, tekening en handtekening te voorzien."

ALLE ? ALLE?????? Wow, dat durf ik van mijn kant niet te beloven, hoor, beste blogvrienden!! Wieweet hoe druk het wordt! Ik ga m'n best doen!

De trilogie gaat volgens de laatste berichten trouwens iets anders worden uitgevoerd. Helemaal van linnen en dan een papieren stofomslag daaromheen.

En dan nog: Het complete plaatje van die nieuwe prent had ik tot nu zorgvuldig verborgen gehouden op deze blog!!! Zet Frank 'm er opeens op! En nog wel in de half-affe versie!!! Zucht!
Ik heb dat plaatje maar even vervangen. Dit wordt dus de prent, vrienden!

Frank Jonker zei

Ha Hans,

Oeps, sorry! Ik wist niet dat die prent geheim was. Twee jaar geleden stond ie ook gewoon op de blog.
Enne... dat 'alle' sloeg natuurlijk op de verschillende Bob Evers albums, 6 titels in diverse uitvoeringen, die bij de Boekenhalte verkrijgbaar zullen zijn, niet op de hoeveelheid albums die jij zou moeten signeren.
Afijn, tekst toch maar aangepast, net als de uitvoering van De Zuidzee Trilogie. Hopelijk klopt het nu ALLEmaal? :-)

Hartelijke groeten,

Frank

Otto zei

De nieuwe prent is wonderschoon! Jammer dat ie niet los te koop is, toch? Mocht er nog 1 van de vrachtwagen vallen dan houd ik mij van harte aanbevolen!
En ook even een groot compliment voor Frank. Ik zie tijdens signeer sessies nauwelijks scenaristen en al geen enkele die de moeite neemt om een stukje tekst in de boeken te schrijven! En dan zo actief op het blog! Echt geweldig!
Tot over 6 weken (tja, een kleine vakantie in Florida).

Frank Jonker zei

Ha Otto,

Dankjewel voor de complimenten. Ik doe dat overigens met heel veel plezier voor iedereen die de Bob Evers stripserie een warm hart toe draagt. Ik zou zeggen, geniet lekker van je vakantie met hopelijk ook flink wat zon in Florida.

Hartelijke groeten,

Frank