vrijdag 29 oktober 2010

Bob Evers SPECIALE EDITIE'S sessie in Zwolle!!!

Morgen dan ein-de-lijk die signeersessie van alle super-speciale BE-edities in Willem Hageman's  "Boekenhalte"  in Zwolle!
De malle linnen hardcovers, de vreemde boekenhalte hardcovers, die idiote witten van tekenpapier, die (nu al) zeldzame ZZ-trilogie, de limited-edition-prenten, de boekenleggers en die rare "Hathaway-volgorde-briefjes". Ze zullen er zijn! (Ik hoop dat ik niks vergeet.) Onze boeken liggen natuurlijk inmiddels gewoon in alle stripwinkels, maar voor wie ook nog  "iets bijzonders" wil rondom de Bob Evers-stripserie, die m o e t  dus morgen naar Zwolle afreizen . . .
Gisteren nog even met Willem gebeld. Alle boeken en parafernalia zijn donderdag gebracht en liggen -as we speak- glimmend en veilig in hun dozen achterin het opslaghok in de winkel! "Het zou best HEEEEEL druk kunnen worden.. Weetje wat, Hans? Kom maar een beetje vroeger . . .!"

Jazeker, er schijnt namelijk méér dan behoorlijk voor het spul te zijn te zijn gebeld en gemaild. (Ik geloof dat Willem trouwens die vijftig "white albums" niet via telefoon of mail voor kopers wilde reserveren. Die moet je dus zelfs p e r s o o n l i j k, morgen, in Zwolle, in die Assendorperstraat 103, komen ophalen.) En raad nu es wie morgen het glimmende middelpunt van al dit moois, deze . . . deze super-verjaardag, gaan worden, blogmakker! AAAARRGH!!

Okee, voor wie morgen gaat langskomen: Echt, ik ga m'n uiterste best doen om zoveel mogelijk handtekeningen en poppetjes in al die boekjes te zetten. Niet boos worden als het langzaam gaat, of als ik, godbetert, niet aan iedereen toekom.

Signeren morgen start ergens tussen twaalf en één uur.

(Met excuus. Dit was natuurlijk grotendeels een schaamteloze plug en herhaling van Frank's laatste post, maar, zoals je weet, blogvriend, er zit ook een soort kracht in herhaling. En we moeten het spul toch aan de man brengen enzo . . .)

1 opmerking:

Robert zei

Wat een prachtige ex-libris zeg! ZONDE dat die al is uitverkocht. Jammer dat er maar 200 zijn gedrukt. Er zijn toch wel meer dan 200 liefhebbers van dergelijke mooie prenten??? Nou ja, gelukkig posten jullie de afbeelding en met een goede printer en mooi fotopapier kom ik ook een eind. Jammer dat het geen origineel is.