dinsdag 9 februari 2021

Speciale liefdadigheidsstripveiling: de opbrengsten

 

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Afgelopen zaterdag ergens na 21.00 uur eindige de speciale liefdadigheidsstripveiling die door Charel Cambré en Kurt Morissens werd georganiseerd voor vrienden van Charel die slachtoffer waren geworden van oplichting. In totaal leverde de liefdadigheidsstripveiling 14.785 euro op, waarbij de originele pagina van Max Miller -Schaduwspel goed was voor 420 euro en daarmee een van de 10 stukken waarop het meest geboden werd. Om precies te zijn nummer 9 in de lijst . De top 3 zag er zo uit:

(Illustratie: Merho)

Topstuk was deze originele tekening van Merho:  de  De Kiekeboes poseren voor het kasteel van Zoersel. Deze tekening leverde maar liefst 1411 euro op.

(Illustratie: Dirk Stallaert)

Goede tweede was de originele pagina van Dirk Stallaert uit Nino 3, De grote draak die voor 1350 euro verkocht werd.

(Illustratie: Romano Molenaar en Jorg de Vos)

En derde in de lijst deze originele pagina in kleur van Jorg de Vos en Romano Molenaar uit Storm 29, Het koraal van Kesmee, die voor 1020 euro van eigenaar wisselde. 

Veel dank aan iedereen die heeft meegeboden en zeker ook aan alle nieuwe eigenaars van deze en alle andere items. Heel veel dank voor jullie bijdragen en veel plezier met alle originele pagina's en tekeningen. 

Geen opmerkingen: