woensdag 17 augustus 2016

Signeren in Kampen

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 18e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers. En natuurlijk zijn wij daar ook bij. Samen met IJsbrand zal ik plaatsnemen in de Max Millerstand. En... we hebben een primeur!
Een gloednieuwe Max Miller prent, bedoeld als voorproefje het binnenkort te verschijnen album 'Schaduwspel'.  IJsbrand baseerde de prent op de vroege schetsen van de Eppo cover bij de start van de voorpublicatie van 'Schaduwspel'. IJsbrand werkte de schetsen verder uit tot prent, die in Kampen voor het eerst verkrijgbaar zal zijn in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren.
De  prijs is als vanouds E 7,50. Voor de mensen met een vast nummer houdt IJsbrand de prent natuurlijk achter. Zij kunnen de prent in Kampen (of op een volgende beurs) komen ophalen. Per post toesturen is ook een optie, maar houdt dan wel rekening met een bijdrage in de verzendkosten. Mocht je nog geen vast nummer hebben en de prent wel willen reserveren. Stuur IJsbrand dan voor vrijdagmiddag 18.00 uur even een mailtje: maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Je gereserveerde prent ligt dan in Kampen of daarna voor je klaar.

                                     (Illustraties: IJsbrand Oost)
Het laatste nieuws over het binnenkort te verschijnen album 'Schaduwspel' vertellen je graag persoonlijk aan onze stand in Kampen. Of volgende week op dit blog en de Max Miller Strips blog. En voor wie niet zo lang kan wachten, neem alvast even een kijkje op de site van het Brabant Stripspektakel, dat over iets meer dan twee weken plaatsvindt in Veldhoven.
Natuurlijk zijn in Kampen ook de eerste twee Max Miller-albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' verkrijgbaar. IJsbrand brengt ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee en natuurlijk het album 'Achter de schermen van.... Max Miller - Moordkunsten', het album waarin IJsbrand vertelt over het ontstaan van de Max Miller strip en de totstandkoming van het eerste Max Miller-album 'Moordkunsten'. Van dit Achter de schermen-album zijn alleen nog exemplaren mét schetsen beschikbaar. En ook hiervoor geldt, zolang de voorraad nog strekt. Mocht je zeker willen zijn van een exemplaar, stuur dan even een mailtje naar: maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl en dan ligt het album zaterdag voor je klaar in de Max Miller-stand.
Ook Hans is dit jaar met de beide Rhonda-albums 'Help me, Rhonda!' en 'Rebecca'  in diverse talen en edities aanwezig in Kampen. Rhonda-albums met harde of zachte kaft, dossier-edities, albums in het Nederlands, Frans of Duits. Er is keus genoeg zolang de voorraad strekt. En behalve Rhonda hebben we natuurlijk ook alle Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft bij ons. En uiteraard vertelt Hans je in Kampen graag hoe het staat met het derde deel uit de Rhonda-trilogie 'Route 66'.
 

(Illustratie: Eric Heuvel)
Behalve Rhonda, Bob Evers en Max Miller nemen we ook nog een aantal albums mee van De Spannendste avonturen van Donald Duck nr 8 en uiteraard Nieuwe vrienden, in zowel de regulaire hardcover-editie als de speciale educatieve editie, de softcover-uitgave met werkposter en Anne Frank krant, waarvan er overigens nog meer een zeer beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar zijn.
Uiteraard komt ook Eric dit jaar weer naar Kampen. En behalve Nieuwe vrienden zijn bij Eric ook de overige educatieve albums, de diverse January Jones-albums, Quaco, Carbeau en Alleen rond de wereld verkrijgbaar.
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
18e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 20 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 11.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: