donderdag 2 juni 2016

Signeren in Haarlem

Alweer een nieuwe signeersessie aanstaand weekend, ditmaal van Hans. Hans signeert Rhonda in diverse formaten en talen in de Eppo-stand in de Philharmonie tijdens de Haarlemse Stripdagen. Ook Eric is daar te vinden met voornamelijk het nieuwe January Jones-album 'De eerste keizer', maar mocht je nog Nieuwe vrienden willen laten signeren, kun je daar natuurlijk ook terecht. Voor de overige info, zie hieronder de nieuwste blogpost van Hans, afkomstig van de Help me, Rhonda-blog

AAAH . . . voorjaar! Het signeer-seizoen is weer begonnen! Voor wie een dedicase in z'n Rhonda album wil! Vano/Rhonda signeersessie, Stripdagen Haarlem, komende zaterdag tussen 10u en 13u, in de Eppo-stand in de foyer van de Philharmonie!
EN dat terwijl uw tekenaar nog maar net krap terug was uit Erlangen Duitsland, waar de  Duitstalige  Rhonda editie voor het eerst naar buiten ging! In een soort luxe, eerste oplage editie, met exlibris enzo, in een samenwerking tussen BDMust en Mosaic Steinchen. Erlangen was trouwens cool! Bier en Bratwurst en uiterst vriendelijke mensen! Duitstalige Rhonda vanaf nu op site van BDMust!


EN ook dus te krijgen op de site van Zack en Mosaic Steinchen!
En er staan trouwens deze zomer NOG wat festivals in m'n agenda!!! AAAAH! Maar goed, nu dit weekend eerst . . . Haarlem!

Geen opmerkingen: