woensdag 22 juni 2016

Signeren in Deventer

Aanstaande zaterdag 25 juni is het zover. Dan vindt in de Lebuinuskerk in Deventer voor de 16e keer de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs. Ook Hans, IJsbrand en ik zijn daarbij aanwezig. Hans zal plaatsnemen en signeren in de stand van de Boekenhalte. En heel misschien is er in Deventer de primeur van een nieuwe exclusieve Rhonda-prent, maar op dit moment is daar nog verdere informatie over. In elk geval zal Hans sowieso proberen  de beide Rhonda-albums in harde of zachte kaft, dossier-editie, Nederlands of Frans en wellicht ook Duits te voorzien van tekening en handtekening voor iedereen die dat graag wil. Dat zelfde geldt ook voor de Bob Evers albums in harde of zachte kaft of de speciale Boekenhalte-edities voor zover nog voorradig.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Samen met IJsbrand zal ik plaatsnemen in de Max Millerstand. En natuurlijk hebben we dan ook de beide Max Miller-albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' bij ons. IJsbrand brengt ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee en natuurlijk het album 'Achter de schermen van.... Max Miller - Moordkunsten', het album waarin IJsbrand vertelt over het ontstaan van de Max Miller strip en de totstandkoming van het eerste Max Miller-album 'Moordkunsten'. Van dit Achter de schermen-album zijn alleen nog exemplaren mét schetsen beschikbaar. Mocht je zeker willen zijn van een exemplaar, stuur dan even een mailtje naar: maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl en dan ligt het album zaterdag voor je klaar in de Max Miller-stand.
(Illustratie: Eric Heuvel)

Behalve Rhonda, Bob Evers en Max Miller kaft hebben we natuurlijk ook Nieuwe vrienden bij ons in zowel de regulaire hardcover-editie als de speciale educatieve editie, de softcover-uitgave met werkposter en Anne Frank krant, waarvan er overigens nog meer een zeer beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar zijn. Datzelfde geldt voor De verdronken paarden van Ameland. Ook daarvan hebben we echt de allerlaatste exemplaren bij ons, dus wil je deze albums of de speciale Rhonda-prent van Hans graag aan je verzameling toevoegen, wees er snel bij, want op is echt op!
Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zaterdag in Deventer. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2016

Zaterdag 25 juni

Lebuinuskerk

Grote Kerkhof 38

7411 KV Deventer

Van 10.00 uur tot 16.30 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl

Geen opmerkingen: