vrijdag 1 april 2016

Eppo 7-2016

Dinsdag al in de bus bij de abonnees, sinds gisteren in de winkel en vandaag op de Bob Evers Strips blog, de nieuwe Eppo, nr 7-2016. Met daarin natuurlijk het vervolg van Max Miller, Schaduwspel en wel op bladzijde 20 t/m 22.
In de vierde aflevering verplaatst het decor zich naar het berggebied van Oostenrijk. Op de snelweg richting Tirol wordt Joey's auto door Wolvega van de weg gereden. De geheimzinnige opdrachtgever van Wolvega duldt duidelijk geen uitstel meer. Dankzij Max en Eva overleeft Joey het, maar zijn auto en ook zijn biatlonspullen is hij kwijt. Desondanks geeft Joey geen woord van uitleg over wat dit alles nu te betekenen heeft.
En zo arriveren Max en Eva met een stilzwijgende Joey bij hun hotel in Tirol, waar we kennis maken met een nieuw personage, reservespeler Hidde. Hidde is een stuk minder zwijgzaam dan Joey, is dolenthousiast over het stadion waar het biatlonkampioenschap wordt gehouden en meteen bereid Joey te helpen aan nieuw materiaal te komen.

(Illustraties: IJsbrand Oost)

Een op het eerste gezicht zeer sympathiek personage dus, die Hidde. Maar ook sympathieke personages kunnen onderdeel worden van het 'schaduwspel'. Hoe? Wat? Waar? Dat lees je in de komende Eppo. En alles over de achtergronden van deze vierde aflevering van Max Miller, Schaduwspel binnenkort op deze blog en op de Max Miller Strips blog.

Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: