woensdag 27 april 2016

Signeren in Gouda

(Illustratie: IJsbrand Oost)
 
Aanstaande zondag 1 mei is het groot feest in Gouda, want dan vindt daar voor de 10e keer Strips op de Markt plaats. Ook IJsbrand is aanwezig en dat betekent dat de beide Max Miller albums 'Moordkunsten' en ''De Orde van de Blauwe Steen' volop verkrijgbaar zijn in Gouda, net als de resterende exemplaren van 'Achter de schermen van... Max Miller- Moordkunsten. Wellicht neemt IJsbrand ook een aantal prenten, posters, schetsen en wellicht een aantal originele pagina's mee. Meer info daarover vind je later vandaag of een van de komende dagen op de Max Miller Strips blog. En uiteraard kun je al dat mooi van tekening en handtekening laten voorzien.

Zelf moet ik, vanwege een tweetal dringende deadlines, even een slag om de arm houden wat betreft de signeersessies in Gouda. Maar indien mogelijk probeer ik toch even langs te komen. In dat geval zijn natuurlijk ook alle Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft verkrijgbaar in Gouda, net als De verdronken paarden van Ameland en Nieuwe vrienden in zowel de reguliere hardcover-editie als de allerlaatste exemplaren van de speciale educatieve editie, de softcover met werkposter en Anne Frank Krant.
(Illustratie: Eric Heuvel)

Wie in elk geval wel aanwezig is, is Eric Heuvel. Dus als je graag een tekening met handtekening in je Nieuwe vrienden-album wilt hebben, kun je sowieso bij Eric terecht. En vrijwel zeker neemt Eric ook de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau en zijn nieuwste album Quaco.
Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zondag tijdens Strips op de Markt. We hopen dan jullie allemaal te mogen begroeten in Gouda.

Strips op de Markt 2016

Zondag 1 mei 2016

Markt

2801 JM Gouda

Beide dagen van 10 tot 17 uur

Signeersessies: vanaf 11 uur

Info: www.stripsopdemarkt.com

Geen opmerkingen: