woensdag 7 oktober 2015

Stripfestival Breda: De presentatie van Rhonda 2: Rebecca

Aanstaand weekend in het eindelijk zover, beste blogvrienden en -vriendinnen. Dan vindt tijdens het Stripfestival Breda de officiele presentatie plaats van Hans' nieuwste album:

Rhonda deel 2: Rebecca

De softcover- en hardcover-editie zijn op dit moment al verkrijgbaar in de stripwinkels en de betere boekhandel. En natuurlijk zijn deze albums ook volop verkrijgbaar in de stand van Eppo Stripblad tijdens het Stripfestival Breda. Daar zal aanstaande zaterdag ook de speciale dossiereditie van Rhonda 2: Rebecca met alternatieve cover en schetskatern te koop zijn. Natuurlijk is ook Rhonda 1: Help me, Rhonda! bij Eppo Stripblad verkijgbaar. En Hans zal daar beide dagen aanwezig zijn om deze albums te voorzien van tekening en handtekening voor iedereen die dat maar wil.
Zaterdag vanaf ongeveer 12.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur, uiteraard met de broodnodige pauzes.
Helaas is het Uitgeverij BD Must niet meer gelukt om ook de Franstalige special edition van Rhonda 2: Rebecca op tijd af te krijgen voor het Stripfestival Breda. Zoals het er nu uitziet, zal de Franstalige editie over twee weken gepresenteerd worden tijdens het stripfestival van St-Malo.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Ook IJsbrand brengt een nieuw album uit  tijdens het Stripfestival Breda: Achter de schermen van.... Max Miller - Moordkunsten. In dit album vertelt IJsbrand niet alleen over de totstandkoming van het eerste Max Miller-album, maar ook over de lange weg naar de eerste publicatie in Eppo. Meer informatie over dit album vind je op de Max Miller Strips blog: http://maxmillercomics.blogspot.nl/2015/10/486-in-breda-achter-de-schermen-van-max.html
Het album is te verkrijgen bij IJsbrand in de speciale Max Miller stand waar ook ik zal plaatsnemen.
(Illustratie: IJsbrand Oost)

Natuurlijk hebben we ook de beide Max Miller-albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' bij ons. Bovendien brengt IJsbrand diverse prenten, posters, schetsen en originele tekeningen mee. Verder zijn in de Max Miller stand natuurlijk ook de diverse Bob Evers albums in harde en/of zachte kaft verkrijgbaar evenals Nieuwe vrienden in zowel de regulaire hardcover-editie als de speciale educatieve editie, de softcover-uitgave met werkposter en Anne Frank krant, waarvan er overigens nog meer een zeer beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar zijn. Datzelfde geldt voor De verdronken paarden van Ameland. Ook daarvan hebben we echt de allerlaatste exemplaren bij ons, dus wil je deze albums nog graag aan je verzameling toevoegen, wees er snel bij, want op is echt op!
(Illustratie: Eric Heuvel)

En uiteraard proberen ook IJsbrand en ik al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten in Breda.

Stripfestival Breda

Zaterdag 10 en zondag 11 oktober 2015

Centrum Breda

Beiden dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Rhonda-signeersessies: beide dagen bij Eppo Stripblad (stand 9), zaterdag vanaf 12.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur.

Max Miller-signeersessies: beide dagen vanaf 10.00 uur bij Max Miller (stand 37)

Chassé Theater

Cladius Prinsenlaan 8

4811 DK Breda

Info: http://www.stripfestivalbreda.nl/

Geen opmerkingen: