woensdag 14 oktober 2015

Stem op Rhonda!!!

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Eppo-enquete. Vanaf deze week kun je via http://www.eppostripblad.nl/enquete/enquete.php?page=1 weer je mening geven over alle strips die het afgelopen jaar in Eppo stonden. Waaronder Rhonda 2: Rebecca.
Met een nieuw verschenen album en een gloednieuw verhaal in de pen willen we jullie vragen om Rhonda hoge punten en liefst natuurlijk een 10 en daarmee het predikaat 'Dit wordt een klassieker!' te geven, zodat we ook het vervolg van de  avonturen van Rhonda weer  in Eppo kunnen voorpubliceren. We zouden jullie er heel dankbaar voor zijn.

Op Bob Evers en Max Miller kun je helaas niet stemmen in deze nieuwe Eppo-enquete, simpelweg omdat deze strips het afgelopen jaar geen nieuwe voorpublicatie in Eppo hadden. Al kunnen we alvast wel vermelden dat het nieuwe Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' begin volgend jaar in Eppo wordt voorgepubliceerd. En gelukkig is er de laatste pagina van de Eppo-enquete waarop je alles kwijt kunt wat je verder nog kwijt wilt aan de Eppo-redactie. Dus als je toch gaat stemmen, laat ajb dan op de laatste pagina van de Eppo-enquete ook even weten dat je Bob Evers en Max Miller graag terug wilt zien in Eppo. Dank jullie wel alvast voor jullie stem!

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Geen opmerkingen: