vrijdag 2 oktober 2015

Rhonda 2: Rebecca, nu in de winkel!!!

10 oktober 2015 verschijnt Rhonda 2: Rebecca? No way, Hans! Rhonda is de wereld al in. Vandaag, 2 oktober 2015, gekocht bij de Stripspecialist in Breda, Rhonda 2: Rebecca in soft- en hardcover!

 
 En de Stripspecialist zal vast niet de enige stripwinkel zijn die het album al in huis heeft. Dus, beste blogvrienden en -vriendinnen, als je ook het tweede Rhonda-album aan je verzameling toe wilt voegen, ga dan vanavond of anders zeker morgenochtend vroeg naar je favoriete stripwinkel en haal Rhonda 2: Rebecca in huis.
 
 Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat vooral de hc-uitgave het goed doet in de stripwinkel, dus wees er snel bij. Met dank aan Guido de Bue voor de medewerking aan deze fotoreportage.
 
En Hans, van harte gefeliciteerd met het verschijnen van dit tweede Rhonda-album. Neem het er even van, zou ik zeggen, en dan op naar deel 3.
 
Behalve de softcover en hardcover-editie verschijnt volgende week ook nog de dossiereditie en die zal wel pas op 10 oktober tijdens het Stripfestival Breda verschijnen. Maar daarover volgende week meer.
 
Prettig weekend allemaal!
 

2 opmerkingen:

Hans van Oudenaarden zei

Dank, Frank!
Mooi stukje! Fijn dat iedereen het boek nu kan gaan zien, beetpakken, doorbladeren en kopen. Nu ik nog . . .

Frank Jonker zei

Ha Hans,

Graag gedaan weer. Wel jammer dat je je eigen album nog niet hebt kunnen beetpakken en doorbladeren. Toch altijd weer een magisch moment... Hopelijk hoef je daar niet te lang meer op te wachten.

Hartelijke groeten,

Frank