donderdag 8 oktober 2015

P...p...porno in Rhonda's SE katern???

De eerste van twee nieuwe posts van Hans, afkomstig van de Help me, Rhonda-blog (http://www.hmrcomic.blogspot.nl/). Hieronder de post van gisteren met daarin alles en dan ook echt alles over de Dossier-editie van Rhonda 2: Rebecca:

In mijn ge-na-de-lo-ze publiciteitscampagne rondom de nieuwe Rhonda, natuurlijk ook even aandacht voor de te verschijnen Rhonda/Rebecca Special Edition, de RR "Dossier Editie".
Beperkte oplage, genummerd en gesigneerd,  hardcover met linnen rug, prijs ongeveer veertig euro. Andere cover op het boek dan de reguliere uitgave en voorin het boek een . . . Rhonda "schetskatern". Te verkrijgen vanaf  Stripfestival Breda en daarna overal in winkel en op het internet.
Speciaal voor deze blog natuurlijk hier alvast een klein sneakpeakje van dat Rebecca-katern. Zoals je mag verwachten een doorwrochte beschouwing van deze auteur over z'n strip en verder geheel gevuld met schetsen en speciale gelegenheids-Rhonda-platen.
Commissions, beursdingetjes, posters, reclamedingetjes enzo rondom het Rhonda figuurtje. . .
Nou wilde ik er eigenlijk ook graag Rhonda's voorloper in hebben, in dit katern . . . De illustere "Sharon du Maurier" uit mijn allereerste eigen strip "de Kleine Dood". Hoewel totaal anders van toon en opzet, heeft deze strip voor mij namelijk veel te maken met hoe Rhonda jaren later zou gaan ontstaan.
Eppo's grote man Rob van Bavel was nog op vakantie, dus samen met de vormgever heb ik onderstaande plaat toch maar brutaalweg in Rhonda's SE katern geplaatst. Onder voorbehoud enzo. Want wellicht inderdaad een beetje te heftig voor dit fonds.
Ik heb ook geen idee dus, of deze pagina het heeft gered in de finale gedrukte Rhonda SE versie ! Dit is de laatste opmaakversie ik ken. Ga 'm dus checken zaterdag! Staat ie erin in de dossiereditie? Deze tekening? Of ie ie, ter elfder ure, toch vervangen?
Pagina 11: De lijntekening van cover van de Amerikaanse editie van "Lethal Orgasm". . . .

Geen opmerkingen: