vrijdag 7 maart 2014

De drie versies van Nieuwe vrienden

Vanmiddag bij officiele perspresentatie van Nieuwe vrienden geweest, waar Eric en ik onder andere vragen van kinderen over het verhaal hebben beantwoord en heel wat albums hebben gesigneerd. Volgende week een uitgebreid verslag daarvan op deze blog. Maar eerst iets anders. Dankzij deze presentatie kan ik nu eindelijk precies vertellen hoe het zit met de verschillende edities van Nieuwe vrienden. Er komen er in het totaal drie: de softcover, en dat is ook educatieve editie, die voor docenten. Deze editie is voor scholen en gemeenten te bestellen via de site van de Anne Frank Stichting. Op http://www.annefrank.org/nieuwevrienden vind je alle informatie over deze uitgave.

Dan is er de hardcover-editie, die sinds vorige week verkrijgbaar is in alle stripspeciaalzaken, de betere boekhandel  en uiteraard morgen tijdens de Stripdagen te Gorinchem bij de stand van Uitgeverij L. Prijs E 17,95.
En uitgeverij L brengt morgen ook meteen, in een oplage van 40 exemplaren, de speciale beurseditie, genummerd en gesigneerd met giclée, prijs E 29,95, uit.
 
(Illustraties: Eric Heuvel)
 
Dat zijn ze dus, alle drie de edities van Nieuwe vrienden. En uiteraard hopen Eric en ik heel wat van die albums te mogen signeren.
 
Prettig weekend allemaal!

Geen opmerkingen: