maandag 23 december 2013

Max Miller en de Martinikerk

In Eppo 25 slaagde Max Miller er dankzij een behulpzame jongedame in een Fiat 500 in om binnen tien minuten vanuit Aduard bij de Martinikerk staan. In de post die IJsbrand afgelopen zaterdag op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) plaatste, lees je waarom IJsbrand, als echte Groningenkenner, iets afweek van het scenario en Max in de Sint Jansstraat liet afzetten in plaats van op de Grote Markt.
 

Op pagina 23 wordt dat meteen goedgemaakt, want daar zien we Max wel degelijk op de Grote Markt. In IJsbrands nieuwste post kun je ook alle fasen zien van de totstandkoming van de eerste plaat van pagina 23 waarop Max zich naar de Martinitoren begeeft.
 




Waarbij we meteen een nieuwe cameo tegenkomen in 'De Orde van de Blauwe Steen', namelijk de twee studenten met de bakfiets.

Maar Max blijft niet buiten staan. Hij gaat naar binnen om de volgende aanwijzing voor de vindplaats van de Blauwe Steen te ontraadselen, uit te zoeken wat Pjotr uitspookt en de verdwijning van Eva op te lossen. Vandaar dat Max de komende pagina's nog even in de Martinikerk en Martinitoren blijft rondhangen. Hoewel we tussendoor toch ook wel weer even naar buiten gaan. Hoe dat zit, kunnen de abonnee's van Eppo morgen al lezen in de laatste Eppo van dit jaar. De rest van Nederland zal, vanwege de Kerstdagen, nog even geduld moeten hebben tot vrijdag.

(Illustraties: IJsbrand Oost)
Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: