vrijdag 2 november 2012

Van de Pleiadenlaan naar de Zijlvesterweg

Geweldig nieuws, Hans! Bijna acht maanden lang Rhonda in Eppo. Een beter begin van het nieuwe jaar kunnen we ons volgens mij niet wensen. Van harte gefeliciteerd!
En behalve Rhonda is er nog een strip in de maak die ergens in de eerste helft van volgend jaar in Eppo zal gaan verschijnen. Zodra we daar een exacte datum van weten, lees je dat natuurlijk ook op deze blog. En uiteraard op de Max Miller Strips blog (http://maxmillercomics.blogspot.nl/) , waar IJsbrand afgelopen woensdag de schetsen van pagina 14 van 'Max Miller, De Orde van de Blauwe Steen' plaatste. Eentje daarvan, die hieronder, heeft de uiteindelijke pagina niet gehaald.

Niettemin geeft dit plaatje mooi de situatie aan het begin van pagina 14 weer. Max, Eva en Pjotr hebben de stad Groningen verlaten en zijn op weg naar de locatie van de cameoscene die je over twee weken al in de 100ste Eppo kunt bewonderen.

Maar het wordt geen rustig ritje. Ergens op de Friesestraatweg merkt Pjotr dat ze gevolgd worden. En hij weet ook door wie.

Een en ander ontaardt in een klassieke achtervolgingsscene waarbij Max zich genoodzaakt ziet het stuur over te nemen, teneinde de achtervolgers af te schudden.


En deze boerderij speelt daar ook een belangrijke rol bij.
(Illustraties: Ijsbrand Oost)
 
Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen: